Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tym, zeby dać mu karteczkę z moim numerem tel.?

Polecane posty

Gość gość

Facetowi, któremu wiem, że się podobam i który bardzo mi się podoba :) Spotykamy się przelotnie w pracy, niestety wiele razy dawałam mu sprzeczne sygnały, bo jestem niesmiała i czasem zamiast się uśmiechnąć odwzajemnić spojrzenia, spuszczałam głowę itd. Teraz chcę to zmienić, bo wiem, ze okazywałam mu za mało zainteresowania i facet mógł zgłupieć. Co myślicie o karteczce z numerem telefonu, którą mogłabym mu dać? Wyjdę na idiotkę?

Gość gość
Wyjdziesz na idiotkę i desperatkę.To facet powinien zdobywać kobietę,nie odwrotnie...

Gość gość
Czemu nie, może być mile zaskoczony. Ja jestem na tak, daj mu swój numerek:d

Gość gość
powiedzcie jej zeby wsadzila go sobie w d**e! bo co zadnego chlopaka nie bylo na miejscu nie bylo? juz jutro,nie bedzie mi zal jak rok temu podrywac na creamfields! chuj wam w d**e psycholozki. podskoczcie mi raz jeszcze, bedziemy w tv!!!!

Gość gość
Ja bylbym mile zaskoczony :-) Moim zdaniem nie wyszlabys na idiotke. Wrecz przeciwnie ;) Daj mu ten numer moze akurat wyjdzie z tego cos pięknego :-) Powodzenia :)

Gość gość
Jesli to inteligentny facet to nie będzie glupio myślał o tym sposobie. Zaszkodzić Ci nie zaszkodzi a może wiele korzyści przynieść :-) Kurcze czuć miłość w powietrzu :D Taką niewinną hihi

Gość gość
Ja bym w żadnym wypadku nie pomyślał że jesteś idiotka jeżeli bym nie był zainteresowany to bym nie odpowiedział na zaczepke

Gość gość
Nie rób tego. To totalna desperacja. Jak reklama prostytutki na telefon: zadzwonię do mnie, a przylece...

Gość gość
Dobry pomysł. I nie słuchaj kretynek, które ci tego odradzają. To twoje życie.

Gość gość84_prawdziwy
Dobry pomysł. I zauważ, że mężczyźni, którzy wypowiadają się w tym temacie, są generalnie na tak, a tylko kobiety na nie. to powinno dać Ci do myślenia... Kiedyś zdarzyło mi się dostać taką właśnie karteczkę od dziewczyny. Ostatecznie nic z tego nie wyszło, ale miło to wspominam ;)

Gość gość
Ciekawe czy autorka jest dziś w pracy i da mu tą karteczkę :D

Gość gość
dasz mu numer i staniesz się tą do zaliczenia