Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Światowe Dni Mlodziezy...myslicie ze Polska jest zagrozona zamachem?

Polecane posty

Gość gość

Wiele osob twierdzi ze Islamisci moga zaatakowac Krakow, ze to dla nich istny stol szwedzki zlozony z Katolikow? Co myslicie na ten temat? Obawiacie sie? A moze wybieracie sie na spotkanie z papiezem, a moze jest ktos taki kto mieszka w Krakowie i na ten czas wyjezdza z miasta w celu ewentualnego bezpieczenstwa....

Gość gość
Nie.

Gość gość
Przeciez w PL nawet po cichu pierdnąc sie nie da bez wiedzy innych, a co dopiero przywiezc bron, ładunki wybuchowe i zrobic zamach...

Gość gość
Tak, coś się dzieje, szykuje się coś niedobrego. Wszyscy znajomi, którzy pracują w służbach mundurowych mówią, że coś na pewno się wydarzy, zamach albo prowokacja. Nie jedźcie do KRK jeśli nie musicie.

Gość gość
Przeciez nikt nie wie, gdzie ten bananowy kraj zwany Polską lezy:) Ni eschlebiajmy sobie

Gość gość
Terroryści wyraźnie zaznaczyli że teraz mają też Pl na celowniku. Trzeba być idiotą żeby się wystawić jadąc na taki spęd i to religijny.

Gość gość
No wlasnie juz dzisiaj to wiemy jak "teraz maja PL na celowniku" brawo za celnosc jasnowidzu

Gość gość
Ja sie tego obawiam. To doskonała okazja, aby sie pokazać i siać postrach oraz swoją wersję religii. Po takich akcjach jak wczorajsza z Nicei zaczynam nienawidzić tych ludzi wszystkich bez wyjątku, choc zdaję sobie sprawę, że terrorystów pewnie jest garstka.

Gość gość
Kolejny leming wychowany na teorii multikulti, tak na pewno wsrod ciapatych brudow pewnie tylko znikoma garsteczka jest terrorystami.

Gość gość
też o tym czytałam, że ISIS teraz ma PL na celowniku, bo Macierewicz powysyłał jakiś żołnierzy w rejony objęte wojną - jakoś tak, nie wiem dokładnie, ale wiem, że czyutałam jak się odgrażali, że teraz kolej na nas. Trzeba być idiotą, żeby wierzyć, że Polakom nic nie grozi. Antek was uchroni a Rydzyk pobłogosławi :O

Gość gość
My jesteśmy katolikami. Św Maria nas chroni. Nic się nie stanie. Jestem zupełnie spokojna o to.

Gość gość
Oczywiscie w lisweeku i w wyborczej to przeczytalas

Gość gość
oczywiście, że strach jechać

Gość gość
gość dziś nie czytam tych gazet pisowska wazelino :) czytałam to w internecie ale też w tv mówili o tym, nie w tvn - bo zaraz się przywalisz pisowska fanatyczko

Gość gość
nie muszą z zagranicy przyjeżdżać robić bałagan, sama szydłowa skłóciła polaków bo np. bogatym za darmo daje 500+ a biedniejszym nie. Ludzie są w****ieni, że hej, do tego obniżenie wieku emerytalnego miało być pierwsze, obiecuje i biedakom jakoś za pracę to nie wychodzi.

Gość gość
PIS skłócił wszystkich Polaków, żadnej partii to się nigdy nie udało tylko im do tego są radykałami katolickimi i to co wyrabiają to świat nie widział wstyd mi za nich, bo na świecie nigdy nie było tak gośno o konflikcie w naszym państwie, o trybunale, jak to się dzieje teraz :O zgroza, bo państwem nie rządzi Duda, tylko bezzębny emeryt, który zamiast z żoną śpi z kotem, do tego zamiast konta w banku ma skarpete :O

Gość gość
12'48,ale wlasnie ta garstka dokonuje zamachow samobojczych a na ich miejsce zaraz są następcy. Z samej FRancji wyjechalo do Syrii na szkolenia ok.3.tyś.ludzi. Polscy obywatele tez sie szkolą w ISIS.

Gość gość
Oczywiście,ze na nas Polakach prowadzi sie wojnę"psychologiczną w wydaniu PiS.Po to skłoca się narod,żeby nim sterować i oni to robią. A to ur******* nienawiść,brak tolerancji,jedna jedynie sluszna opcję.Niebezpieczne manewry na naszych mózgach.Zmienia sie historię.DAje się kasę,by miec naród zalezny na drugie wybory.

Gość gość
Tak jak z tym 500+-daje sie na drugie dziecko i gada ze to zwiekszy dzietność. Zamiast wspomagac tych tez z jednym dzieckiem,by moze było drugie?

Gość gość
Wszędzie gdzie jest duze zbiorowisko ludzi jest zagrożenie terroryzmem. Nie wspomniec o kasie ,ile Kościół od panstwa na to dostal kasy?.......

Gość gość
gość dziś otóż to! zwiększy co najwyżej dzietność rodzin patologicznych, które się będą mnożyć na pincet plus, ich dzieci natomiast wychowane na zasiłkach do roboty też nie pójdą i będą powielać schematy starych.

Gość gość
W realnym socjalizmnie dawali po rowno.Nawet mowilo sie urawnilowka. A tu daja wybranym drugim i kolejnym bez wzgledu na dochod. Oczywiscie,ze pato urodzi kolejna patologie i tak bedziemy w nieskonczonosc utrzymywac kolejnym niepracujacych,nie uczacych sie,itp. Podstawowka jedynie bedzie obowiązkowa wiec szybciej bedzie przybywac takich wlasnie dennych kolejnych Polakow.

Gość gość
Biedny kraj zawsze pcha sie gdzie nie trzeba.Przyklad tych ŚDM.Wiecie jak wielka kasę za to zaplacimy? Bogate kraje myslą jak mądrze wydać nadwyzki dla obywateli a tu? rozdają nasze pieniadze na lewo i prawo.Przeciez rządzących to nic nie kosztuje,to nie ich kasa tylko wczesniej wypracowana. A potem w wyzszych podatkach bedziemy oddawac za te dni młodziezy.

Gość gość
Niestety ale moim zdaniem dni młodzieży to niebezpieczny niepotrzebny i za drogi spęd religijny. Patrząc na to co wydarzyło sie we Francji, obawialabym się wziąć w nich udział.

Gość gość
Mi to sie tak marzy zeby zebrac wszystkich ksiezy w jednym miejscu, zamknac i zrobic bum.

Gość gość
tam niby ogromne zagrożenie będzie, a nie wiecie czy Rydzyk i Kaczor będzie na ŚDM? :P

Gość gość
A czy oni sa młodzieżą? :D Nie wiem, dlaczego twierdzicie, ze Kaczyński śpi z kotem, skoro Alik zdechł już kilka lat temu. Jak nie lubię Kaczyńskiego, to mi go wtedy żal było, bo pewnie kochał tego kotka. No, chyba że wziął sobie nowego.

Gość gość
Śmiejemy sie ze oni sa takimi zagorzałymi wyznawcami Allaha i taka ciemnota u nich panuje (nie pic alkoholu bo Allah patrzy ale jak juz sie schowa gdzies to nie zauważy itd.) a u nas to samo tylko bardziej tolerancyjnie (juz krucjat nie ma i nikomu sie łba nie obcina) po prostu wiara w Pl osiągnęła juz inny wymiar. Budują dalej te kościoły, ołtarze itd. robia te głupie spędy za podatników forsę. Tak samo dajemy sie tej ciemnocie urabiać.

Gość gość
Kolejny leming wychowany na teorii multikulti, tak na pewno wsrod ciapatych brudow pewnie tylko znikoma garsteczka jest terrorystami. xxx Kolejny pislamista wychowany na niezależnej od rozumu i od rzeczy. Tak, wszyscy muzułmanie sa terrorystami, a każdy Polak jest złodziejem i pijakiem. Puknij się w ten pusty łeb i przestań rozsiewać nienawiść.