Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwina

Dziecko sika do łóżka

Polecane posty

Gość Elwina

Dziewczyny, nie wiem już co mam zrobić. Mój syn przestał nosić pieluchy kiedy miał 2,5 roku i bardzo długo było spokój. Teraz ma prawie sześć i znów zaczął moczyć się w nocy. Czym to może być spowodowane? W domu nic się nie zmieniło, nie jest zestresowany.

Gość gość
własnie mialam napisac ze to nerwowy odrych. a szkoła pierwsza klasa - denerwuje sie? LUb slabo jesze wyksztalcony pecherz .

Gość Ajolka
Okazuję dziecku wsparcie, staram się z nim rozmawiać, żeby zrozumieć co jest problemem. Ale niestety, nie możemy do tego dość i problem się nawet nasila, a ja mam już dosyć, widzę, że jego też to krępuje. A ja mam wrażenie, że żadna inna mama nie ma takiego problemu.

Gość gość
To zdecydowanie nerwy :( on moze sam nie wiedziec co go stresuje, moze nawet sam strach przed kolejnym zasikaniem lozka :(

Gość suchyporanek
@Ajolka 2016.08.26 Takie wsparcie każdy rodzić powinien okazywać dziecku którego dotyczy pronlem moczenia nocnego. Często ta przypadłośc ma podłoże psychologiczne. Dlatego własnie warto konsultowac się z lekarzem. Zachecam do zajrzenia na naszą stronę gdzie publikujemy bardzo dużo informacji dotyczących moczenia nocnego. pozdrawiam przedstawiciel serwisu suchyporanek.pl

Gość suchyporanek
@gość 2016.08.26 Nie zawsze moczenie nocne ma podłoże psychologiczne. Zawsze takie kwestie należy konsultować z lekarzem nie stawiając samodzielnie diagnoz. Zapraszam na naszą strone gdzie w zakładce "Przyczyny wystepowania" wyjaśniamy jakie moga być powody moczenia nocnego. pozdrawiam przedstawiciel serwisu suchyporanek.pl

Gość suchyporanek
@gość 2016.07.14 Dziecko w wieku pięciu lat powinno juz kontrolować swoje potrzeby fizjologiczne. Taka sytuacja jaka w tym wieku jest moczenie nocne powinno być odpowiednio zdiagnozowane z lekarzem. Na naszej stronie znajda Państwo lekarzy specjalistów w placówkach medycznych zajmujących się moczeniem nocnym. pozdrawiam przedstawiciel serwisu suchyporanek.pl