Gość gość112222 Napisano Lipiec 14, 2016 Hej, chciałabym abyście się wypowiedziały na temat mojego chłopaka i jego zachowania. Właściwie to spotykamy się ok. pół roku. Był moim prowadzącym na zajęciach, ale znaliśmy się już wcześniej, z tym że tylko "z widzenia" i jakoś dopiero jak go bliżej poznałam to zaiskrzyło. Ja mam 22, on 28. Dziwi mnie i nie podoba mi się jego zachowanie. Aczkolwiek teraz jakoś przestał się starać, niby zależy mu na mnie, mówi, że się już do mnie przyzwyczaił, napisze dziennie ok. 10 smsów. Zawsze pierwszy na dzień dobry a ostatni na dobranoc. Przynajmniej raz w tygodniu pierwszy proponuje spotkanie. Absolutnie nie przeszkadza mu to, że spotykam się z kolegami, sam też spotyka się ze swoimi koleżankami, np. ze studiów wcześniej mnie o tym informując. Niepokoi mnie jedynie fakt, że ma na fb w znajomych dwie inne dziewczyny z mojego roku. Z jedną z nich pisał i przyznał się, że z nią pisał, ale o jakimś konkretnym obrazku. Od innych dowiedziałam się, że wypytywał ją o dalsze kształcenie. Gdy mu powiedziałam, że to mi nie odpowiada i że mu nie ufam to stwierdził, że to paranoja i żeby mu zaufać... Tylko że ja coraz mniej odczuwam zainteresowania z jego strony, coraz rzadziej pisze i odpisuje, mniej się stara niż wcześniej mimo, że ma na to czas. Czuję, że jest coś nie tak, że jest ktoś inny. A ja nie zamierzać błagać kogoś o zainteresowanie i miłość. Wypowiedzcie się proszę, jak Wy to widzicie? Ma kogoś i mnie oszukuje? Nie chcę go sprawdzać. To nie na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach