Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam po raz pierwszy zagranicą i widzę że my Polacy jesteśmy mentalnie murzynem

Polecane posty

Gość gość

po prostu szok, nie spodziewałam się że jest aż taka przepaść między przeciętnym Niemcem i Czechem, a Polakiem my bardziej pasujemy do Rosji, Białorusi , takie mam wrażenie

Gość gość
że co niby nas różni, inna zawartość portfeli?

Gość gość
A możesz rozwinąć?

Gość gość
To prawda-mentalnie Polacy są jak Rosjanie-łykają każdą propagandę jeśli sie ją odpowiednią finansową gratyfikacją podeprze ,lubią się rozckliwiać nad swoją historią robią z siebie cierpiętników mają mega roszczeniową postawę pogardzają każdym kto nie jest Polakiem a sami najczęściej są skundlonymi mieszańcami i skaczą sobie do gardeł , no dużo by pisać , paskudny narodek cud że jeszcze isnieje

Gość gość
Przegryw zazdrościsz ? Ona chociaż wyjechał\a a ty gnijesz na wiosce przegrywie jak w nicku

Gość gość
skoro byłaś pierwszy raz z agranicą to znaczy że goowno wiesz

Gość gość
Dziewczyna ma rację. Jest dokładnie tak jak pisze. 60 lat komuny zostawiło swoje ślady w mentalności tego narodu.

Gość gość
dziś Znowu jakaś zakompleksiona pipa, która pierwszy raz wyjechała z wioski i zagranicą widzi wszystko w różowych kolorach xD X dokładnie Głupich tematów nie zakładaj autorko. Urodziłam sie tutaj i nigdzie sie nie wybieram, nie ma tez zamiaru mieć kompleksów na tle innych narodów, każdy jest inny - ma swoje wady i zalety, a w obcym kraju zawsze będziesz obca - nie bedziesz traktowana nigdy jak ci co sie tam rodzili od pokolen - zapamietaj sobie. A jak ci tam tak dobrze to nie wracaj tutaj - tutaj takich nie potrzeba.

Gość gość
Ja z tego co zauwazylam to Polacy (Ruscy i Ukraincy podobnie) są strasznie zakompleksieni, chcemy by wszędzie nas traktowano jak panów dworskich, nawet jeśli poziom obsługi jest jednokawy dla każdego (międzynarodowe sieci hoteli itp) to Polak i tak bedzie uwazal, że Niemca obsłużono lepiej. Niemcy...co drugi Polak nienawidzi Niemiec i Niemców, a pchają się tam jak świnie do koryta, ciągłe wypominanie historii. Polak kieruje się w życiu stereotypami, plotkami, opinią rodziny, znajomych, nie mysli samodzielnie, ktoś mu wpoi okreslony tok myslenia i on się tego trzyma, mamy całe rzesze porąbanych ludzi, jakiś k***inistów, lewaków, prawików, pisiorów, powców, wyznawców gazety wyborczej, onanistów rydzyka, polskie społeczenstwo jest tak obrzydliwie skłócone że szok, to chyba odgórne działanie polityków, im jest to na rękę, zwłaszcza Kaczyńskiemu, dziel i rządź, to sprawdza się od czasów rzymskich. Wszechobecna obłuda i hipokryzja, Polak wyzywa innych od zboczeńców, ćpunów, pijaków a gdy nikt nie widzi ogląda gangbang, bukkake, jara zioło i łyka dopalacza a potem popija wódką. W niedziele do kościoła a w poniedziałek wyzywać żone od k***** szmat. długo by tak pisac :) żeby nie było, w innych krajach tez jest wiele niefajnych rzeczy np Brytyjczycy są ogolnie glupim narodem, w wyszukiwarce gogla po referendum brexit to hasło stało się numerem jeden oraz ''co to jest UE'', uwazają siebie za pępek świata a tak naprawde UK mialo swoje pięc minut dawno temu, teraz to typowy burel, aut juz nie produkują, jedzenie okropne, lasy wyrżnięte niemal całkowicie