Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wieczorem

Szukam normalnej dziewczyny; kobiety...

Polecane posty

Gość gość wieczorem

... tj. naturalnej, z dziewczęcym wdziękiem, o osobowości intelektualistki, takiej z którą można porozmawiać na wszystkie tematy, ciekawej życia i świata, mającej jakieś zainteresowania, interesującej, rozsądnej z nutą spontaniczności, nieegocentrycznej, partnerskiej, kochającej tak na 100%, bo inaczej to wszystko nie ma sensu :/, do 33 lat. Gdzie Was można znaleźć? :) PS. Trzydziestki nie przejmujcie się częstymi komentarzami na tym i innym forum pod swoim adresem. Fajne (przynajmniej te co ja znam) z Was dziewczyny! PS. 1. Typ tzw. "roszczeniowych księżniczek", których życie ogranicza się do mody, szminek, imprezowania oraz narzekania na wszystko to całkowicie nie mój świat, więc z góry dziękuję. Pytam normalne kobiety.

Gość gość
Czego szukasz, bo chyba mnie ? :)

Gość gość
Jak to, gdzie Nas można znaleźć? Tutaj na forum Kafeteria. :-D

Gość gość
Uważaj, bo zaraz się na Ciebie rzucimy.:)

Gość gość
Trochę powagi gościu. Wolne kobiety o takich cechach nie istnieją.

Gość gość
Chcesz niewolną ? :)

Gość gość wieczorem
A widzisz "gościu" wiem jednak, że istnieją. Na swojej drodze (33 lata) spotkałem dwie fascynujące kobiety - jedną na studiach, a drugą już po, niestety obie w związkach, a ja nie potrafię komuś niszczyć życie. Dziś są zamężne, a my jesteśmy dobrymi przyjaciółmi.

Gość gość
No to jestem za stara :(

Gość gość
Napisałem że wolne takie nie istnieją, a nie że nie istnieją w ogóle.

Gość gość
A sam ile masz lat? :D

Gość gość
Jestem wolna( Asia 36) Jak masz na imie autorze?

Gość gość
Właśnie, ktoś zapytał, ile sam masz lat?

Powodzenia autorze, ale "dziewczęcy wdzięk" u dojrzałej kobiety? Niektóre cechy które wymieniłeś stopniowo wygasają po 30tce.

Gość gość wieczorem
Zwracam honor "gościowy" odnośnie do wolnych ;), nie doczytałem. Mimo wszystko wierzę, że istnieją, bo inaczej musiałbym się załamać, nie znoszę być tzw. singlem... Sam mam, jak napisałem, 33 lata.

Gość gość
"odnośnie do" Tłumacz? Polonista? ;) Napisałeś, że szukasz kobiet do 33, a nie, że sam masz 33 lata.. ;)

Gość gość
PS. Uważasz, że w internecie, na kafeterii, poznasz normalną kobietę? :D

Gość gość wieczorem
gość heh... :) nie, nie tłumacz i nie polonista... trochę inna dziedzina ale też raczej humanista, chociaż z podstawami "ścisłowca i rysunku" :)

Gość gość
że nie polonista, to widać odnośnie (czego)

Gość gość wieczorem
Nic nie uważam... :) Na razie szeroko się wokół siebie rozglądam :)

Gość gość
To chyba taka lekka prowokacja? ;) A jak oceniasz swój wygląd w skali od 1 - 10? ;)

Gość gość
Jeżeli zarabiasz więcej niż 20 tys na miesiąc to być może się Tobą zainteresuje.

Gość gość wieczorem
gość : to nie forum językowe ;), aliści ;) jeśli już to tak naprawdę poprawne jest sformułowanie "odnośnie do" a nie "odnośnie" jak utarło się mówić powszechnie. Ale masz rację, raczej powinno się je stosować wobec "czegoś" a nie "kogoś" :) Ocenianie swojego wyglądu jest... subiektywne. Obiektywnie mogę powiedzieć tak: jestem brunetem, 183 cm wzrostu, ok. 78-80 kg i kocham makaron i czekoladę! :) Nie, to nie prowokacja.

Gość gość
Hehe, ja kochałam czekoladę, teraz kocham ciacha z cukierni ;) Taki "malutki" nałóg :) Rzucam niezmiennie od jutra ;) A gotować umiesz? ;)

Gość gość wieczorem
Ja w ogóle jestem freak na punkcie słodyczy. Ale z racji, iż kiedyś postanowiłem wziąć się za siebie, to się ograniczam. W prosty sposób - nie kupuję nic poza kakaem i czekoladą, gorzką oczywiście ;). Ale jeśli ktoś przede mną położy cały talerz cukierków, to tak - niestety - jestem w stanie go zjeść :) ;) Tak, mieszkam od pewnego czasu na swoim, więc musiałem nauczyć się gotować. Podobno nawet nie najgorzej, chociaż muszę mieć wenę twórczą :)

Gość gość
Chyba cierpliwy z Ciebie facet, lubię takich ;) A szalony też bywasz? Czy raczej poważny? ;)

Gość gość wieczorem
Co to znaczy poważny? Jestem pragmatyczny, racjonalny. Powiedzmy tak: zdroworozsądkowy. :)

Gość gość
Biorę Cię;)

Gość gość
Chodzi mi o to, czy lubisz np. robić nietypowe rzeczy, które inni uznaliby za ekstrawagancję czy szaleństwo? :) A co z religijnością, duchowością? PS. 1 Skąd pomysł, żeby tutaj szukać kobiety? PS. 2 Tak mi się skojarzyło z Twoim nikiem ;) https://www.youtube.com/watch?v=yjTk5Rtz01Y

Gość gość wieczorem
Hm. Powiem tak: jestem w stanie z dnia na dzień wziąc urlop, wsiąść w sobotę w auto, pojechać zwiedzić Paryż i wrócić w środę do pracy. W tym sensie tak ;) ale pszczół na dachu nie będę hodować (reklama) :) Tak, jestem katolikiem, jeśli oto pytasz, ale bliżej mi do kościoła w wydaniu np. Hellera niż tego, z którym na co dzień mamy do czynienia. Ad 1. Nie powiedziałem, że szukam tu kobiety, chciałem się tylko dowiedzieć bliżej, gdzie spędzają czas Ad. 2. Hahaha :)

Gość gość
Lubie czekolade, aktywnie spedzac czas np.rower