Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham nasz nietolerancyjny Zaścianek.

Polecane posty

Gość gość

Kocham nasz ciemnogrod. Wlasnie w takich chwilach czytajac o tych zamachach ciesze sie ze jestesmy jacy jestesmy mentalnie. Ze nie jestesmy tacy hop do przodu super-zachodni nowoczesni i wszechtolerancyjni. I pragne bysmy tacy zostali. Dzieki temu jest porzadek i lad. I nie boimy sie atakow terrorystycznych czy chodzic po ulicach. A to cale towarzystwo z zachodu bedzie sie jak szczury ukrywalo za niedlugo u nas. Bo juz w swoim wlasnym kraju traktowani sa jak intruzi ktorych trzeba wybic. A francuzi niech dalej spiewaja pioseneczki i pala znicza i na fejsbusiu daja flagi na zdjecia, na pewno sobie tym pomoga. U nas po takim czyms to na kopach by muzulmanie wypieprzali! I za to kocham nasz KRAJ i RODAKOW.

Gość gość
Poczekaj, niedługo ty się będziesz jak szczur ukrywała jak PiSdy wprowadzą nową świętą inkwizycję. Już niedługo piękne totalitarne rządy w PL będą i zapłoną stosy...

Gość gość
Wszedzie religia to gowno

Gość gość
8:01 Dokładnie. PiSowcy zachowują się jak to powiedział Petru jak komuniści i dyktatorzy. I ma całkowitą rację! Piszą sobie historię od nowa taką jaka im się podoba, Wałęsa prawie bluzgał zapytane o to co się dzieje :o Za Petru osobiście nie przepadam, jakoś nie ufam temu playboyowi, ale wolę jego niż ten zakichany kaczogród-ciemnogród.... :o

Gość gośćfela
Czesc,zacznihmy od wzajemnej tolerancji,wiem os o tym mam dziecko z autyzmem,tolerancji prawie wcale ze strony innych

Gość gość
Ja prdl, autor o jednym a wy o drugim. Nie kocham żadnej władzy RP, ale prawda jest taka, że to właśnie tacy super-nowocześni i tolerancyjni politycy europejscy za multi kulti czyli też nasze PO, doprowadziło do przyjmowania pseudo-uchodźców do naszej Europy, co mordują europejczyków. PIS jest jaki jest, wszyscy to widzą, ale przynajmniej nie chcą u nas tej dziczy!!! Wolicie dyktaturę w PL PIS czy drugą Francję, Szwecję, Niemcy z ciapatymi co się panoszą i w efekcie mordują niewiernych allachowi? Bo z PIS to się uporamy, a z islamistami już nie, skoro największe kraje europy tego nie potrafią... Polska dla Polaków i obcokrajowców normalnych, nie chcących socjalu i naszych ściętych głow !!!

Gość Panszalony
No cóż, taki komentarz to ewidentny przejaw strachu

Gość gość
10:18 Wystarczy wszystko robić z głową a nie na hurra. Dali wtargnąć sobie do kraju nie będąc na to zupełnie przygotowanym to teraz mają skutki i efekty tych decyzji. Uważasz, że lepsza jest inwigilacja, naginanie rzeczywistości, robienie wody z mózgu i dopisywanie do historii kłamstw?! Jesteś pewna, że państwo klerykalne jest lepsze? Nie to takie same zło jak ci islamiści :o jeszcze trochę i będziemy bali się używać telefonów i internetu... :o

Gość gość
10.40. Tez mi nie pasuje, taka kontrola i usilne sprowadzanie nas do wiary w ojca dyrektora i jego dobre zamiary. Ale wole to niz islamistow ktorzy stworzą sobie swoje dzielnice a pozniej rozleją się, beda łazic, krzyczeć (oby tylko to) na kobiety, ze są nieubrane, na ludzi w ogródkach piwnych ze piją, na ludzi w sklepie ze kupują alkohol i mieso ze swini, beda domagac sie szariatu itp. A co Polska poradzi sobie z taką napastliwoscia? A wiecie co sie dzieje w polskich osrodkach dla tych biednych uchodzcow? Bo ja wiem z pierwszej reki, gdyz znajoma tam pracuje, uwierzcie mi ze oni nie nadaja sie do asymilacji i wcale tego nie chca. PIS i zagorzaly katolicyzm zle, ale islamisci jeszcze gorzej, wybieram mniejsze zło o ile nam tylko taki wybór. A kontrola? Zawsze byla, niezaleznie od rzadow, w latach PRL byla podsluchy w scianach, zeby miec telefon stacjonarny trzeba bylo czekac miesiacami na pozwolenie i rejestracje, dzis? Owszem każą już rejestrować, ale myślicie ze wyłączyli wszystkie podsłuchy po 89 roku, bo niby taka demokratyczna Polska wolny kraj bez inwigilacji?? Hahaha, to smieszni jestescie, bo podsluchiwanie wciaz funkcjonowalo, a jak pojawil sie net to jeszcze latwiej bylo inwigilowac. Tak apropos, nie ustroj czy rządy się zmieniają tylko ci sami ludzie wymyślają nowe nazwy ustrojów i partii zebysmy mysleli ze cos sie zmienilo !!!

Gość gość
Jestem mega zadowolona, ze jesteśmy rasistowskim narodem. Polityka nie ma tutaj nic do rzeczy, my jako Polacy lubimy co swoje, kłótnie sa polityczne jak w każdym innym kraju. Ale przyjnajmniej nie panosza sie u nas brudni kozojebcy. Nie zał mi Francuzów, chcieli multi kulti, to maja teraz r*******y kraj przez brudasow, turystyka im padnie, białych wybija i tyle maja ze swojej otwartości. Wystarczy popatrzeć jak wygląda reprezentacja w piłce nożnej, same czorne i kolorowe. I jeszcze każdemu brudasowi dają obywatelstwo. Jak maja siano w lbach, to niech teraz sie tam z nimi n*******laja. A my mamy spokój, nie muszę sie bac, ze mi córkę jakis kozojeb zg***** i ukamieniuje, można jechać na wakacje bez strachu, ze jakis Allah cie rozstrzela.

Gość gość
O takie zadowolenie chodzi terrorystom, to jest cel żeby wszyscy się bali a ty się boisz, teraz nie, bo jesteś wśród "swoich" wyjazd to już będzie wyzwanie które może się okazać przez strach nie osiągalne :)

Gość gość
Makrela jest idiotka.nasciagala brudasow bo to sie mnozy jak szczury i myslala ze sobie niemcy zaludni. Prawda jest taka ze spoleczenstwo niemieckie jest stare. Maja jeszcze gorszy przyrost niz my. Czemu wiecej jest ofert do podmywania dziadkow niz bawienia dzieci? Makrela zlapala sie brzytwy. Skaleczyla sie i teraz chce ja komus wcisnac. A zabojady zawsze mieli nie rowno podkopula. Co zrobili od czasu tych wszystkich zamachow? Od charlie hebdo? NIC. Pajacowanie, spiewanie pioseneczek, palenie zniczy i NIC. I se bezowi robia co chca glowy obcinaja wjezdzaja ciezarowkami, strzelaja bo maja na to pozwolenie. Bo francuzi poplacza prezydent wprowadzi stan wyjatkowyi na tym sie konczy. Zyja od zamachu do zamachu. Pani Makrelo jak zyc?

Gość gość
Szczerze mówiąc mam wrażenie ze u nas tez zaczyna panoszyć sie stadko intruzów i są bardziej pewni siebie niz Sebix z ziomkami osiedlowymi. Ostatnio jechałam sobie główna ulica z pierwszeństwem i na pasach stanął jakis brudas z córkami i jego funfel. Temu drugiemu sie nie chciało poczekać chwile az zapali sie zielone światło na przejściu wiec zayebał w ten przycisk kilka razy i wyszedł mi przed maskę. Gdybym jechała sama to bym sie cos odezwała a tak to jedynie zatrąbilam. (Jechałam z corka). Duzo osób stało na przystanku ktory był zaraz obok tych pasów po dwóch stronach ulicy i nikt nie zareagował.

Gość gość
Sadze ze gdyby to byli polacy tez by nikt nie zareagowal. Ostatecznie to on sie podklada zeby zostac kaleka:-) chodzi mi raczej o to ze jakby sie stalo tak jak we francji to wtedy bysmy jako narod na kopach ciapatych wyniesli. Zadnych szariatow, blazenstwa. Jestem dumna ze jestem Polka. I ze jest wiecej ludzi trzezwo myslacych niz tych wszechtolerancyjnych.

Gość gość
U nas to by kibole wyszli na ulicę po czymś takim i już by nie było kebabów od Turka... Ja też nie jestem za takimi wielokulturowymi społeczeństwami. Tak się nie da na dłuższą metę. Państwo, aby przetrwało musi być jednorodne pod względem etnicznym. Oczywiście, mniejszości zawsze były. Staram się być tolerancyjna dla ludzi, którzy się tutaj zasymilowali przez wiele lat, pracują, pozakładali rodziny, chociaż to też niczego nie gwarantuje. Ale przyjmować każdego z otwartymi ramionami - to jest zakładanie sobie pętli na szyję i pod tym względem cieszę się, ze nasze społeczeństwo jest tak konserwatywne.

Gość gość
Nikt nie atakuje twojego Ciemnogrodu bo Francja/Wlk Brytania i inne kraje zachodnie sa o wiele bardziej atrakcyjnym celem dla tego typu aktow pokazowych. Takie ataki to pokaz sily i sianie strachu wiec wybiera sie bardzo znane i widoczne cele. Bardziej szkokujace i "medialne" beda ataki na Paryz a nie Tirane, Bukareszt czy inny Ułaan Bator. Nie martw sie łosiu, jako katolik jestes takim samym znienawidzonym niewiernym jak Francuz czy Hiszpan. Terrorysta nie potrzebuje byc obywatelem/rezydentem Polski zeby wjechac ciezarowka w twoja pelna swojskiej kielbachy dópę. Wiec twoj Pis cie nie uchroni.

Gość gość
Oczywiscie ze terrorysta nie musi byc obywatelem czy tez rezydentem naszego kraju. Mysz urodzona w stajni nie jest koniem. Nadal jest myszą wiec uwazam ze wszystko co ciapate powinno zwijać żagle z Europy. Nieważne ze ucierpią niewinni-nasi sa ważniejsi .

Gość gość
14:41 jebnij sie w palnik czyms ciezkim. Jaki PIS idiotko?czy ja choc slowem o PISie PO wspomnialam? NIE.o mentalnosci naszego kraju!!!

Gość gość
Ciekawe, nie dosc, ze ludzie mysla ze te zamachy faktycznie organizowane sa przez trrrorystow nienawidzacych bialej rasy, ale nawet mysla ze brak takich w Polsce jest zasluga rzadu, a nie tego ze jestesmy zad***em niewartym zadnej uwagi.