Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roksa i młody prawiczek

Polecane posty

Gość gość

Hej. Czy jakaś kobieta oferuje swoje usługi na roksie? Jakbyście zareagowały gdyby 22 letni prawiczek wyglądający na 16 lat chciał skorzystać z waszych usług? Przyjęłybyscie czy spławiły?

Gość gość
na roksie są fajne i sympatyczne kobiety polecam. Sam miałem z jedną panią z roksy swój pierwszy raz. Mam 25 lat. Pozdrawiam autorze i życzę udanego dnia :)

Gość gość
Ale pewnie wyglądasz jak mężczyzna a nie jak chłopiec. Czy taka kobieta z roksy chciała się spotkać z chłopcem? ;(

Gość gość
Płacisz, pokazujesz dowód i już. Tam nie ma miejsca na miłość, czy przyjaźń.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.sex-rozmowy.pl/patrycja_sex_telefon.html mam 20 lat ale juz odkryłam w sobie ogromny pociąg do bdsm. Wiem, że tylko jako Suka mogę osiągnąć orgazm. Wiem, że masz żonę, którą kochasz, jesteś dla niej romantyczny, namiętny. Wiem także, że pragniesz czasami takiej suni jak ja. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa!

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem młodą fajną laseczką, która często sama zostaje w domu - mam na imię Maja tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://seks-telefon.eu/ jestem na samej górze:) Poznajmy się. Chciałabym posłuchać jak osiągasz orgazm a ja również będę się przy Tobie masturbować przez telefon.