Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamalaja

Przesłanie anielskie

Polecane posty

Gość takamalaja

Jeśli potrzebujesz otuchy i słów pocieszenia od Twojego Anioła Stróża, to mogę dla Ciebie postawić karty anielskie:) Nie odpowiem Ci na pytanie, kiedy zajdziesz w ciąże albo czy zdasz ważny egzamin, ale mogę Ci napisać co Ci radzi w danej sytuacji zrobić Twój Anioł Stróż. Napisz proszę swoje imię, date urodzenia i opisz Twój problem. Napisz też od razu, że dziękujesz mi za moją pomoc (bez tego Ci nie odpowiem) i jeśli masz ochotę w podziękowaniu zrób coś miłego dla bliskiej Ci osoby:) Pozdrawiam.

Gość gość
Anna 01.01.1987 poprosze.🌻 dziekuje;)

Gość gość
Aha zapomialam: czy zawod o ktorym mysle jest dla mnie korzystny. Finansowo i duchowo. To ja Ania87

Gość takamalaja
Przykro mi, ale na ten moment nie. Anioły chcą Ci przekazać, że nie powinnaś się w tym temacie spieszyć. Powinnaś spędzić trochę czasu w samotności, może jakiś spacer, podczas którego mogłabyś sobie wszystko jeszcze raz przemyśleć, posłuchać swojego wewnętrznego głosu. Powinnaś odpocząć, zrobić coś dla siebie. Robisz dla innych bardzo dużo, a swoje potrzeby zostawiasz na sam koniec. Nie stresuj się, bądź cierpliwa i przemyśl to wszystko na spokojnie. Anioły chcą Ci przekazać żebyś zaufała swojej intuicji. To nie oznacza, że nie powinnaś nic robić w tej kwestii, zalecana jest jednak cierpliwość. Nawet jeśli myślisz, ze znalazłaś się w pułapce i nie wiesz jaki powinien być Twój następny ruch, to nie jest tak do końca. Poproś Anioły o usunięcie negatywnych emocji towarzyszących Twojej sytuacji i uwierz w siebie. Anioły radzą Ci abyś postarała się myśleć pozytywnie. Myślisz o zmianie pracy albo miejsca zamieszkania?

Gość takamalaja
Spytałam jeszcze co powinnaś robić w życiu i otrzymałam taką odpowiedz. Jesteś empatyczną osobą, która potrafi słuchać innych i im pomagać. Twoja praca powinna być związana z doradztwem, nauczaniem, udzielaniem rad, coachingiem. Powinnaś się dokształcać także, może jakieś kursy, samonauczanie, studiowanie/kolejny kierunek. I w trakcie tej nauki rozwiązanie Twojego problemu samo przyjdzie do Ciebie.

Gość takamalaja
Zamykam wątek. Proszę już nie pisać swoich pytań. Pozdrawiam.

Gość gość
Tak tez czuje..z tym nauczaniem. A czy moge potem isc w strone doktoratu? Czy zostac przy mgr i byc nauczycielka?. Myslalam nad zmiana mieszkania. To dobre?

Gość takamalaja
Cześć Aniu:) Wszystko zależny od Ciebie tak naprawdę, wczoraj obydwie ścieżki kariery mi się pokazały, studiowanie/dokształcanie oraz nauczanie innych/doradztwo (w szeroko pojętym sensie, pamiętaj że nawet pisanie książek specjalistycznych, też może być nauczaniem innych). Anioły radzą Ci połączyć te dwie "dziedziny". Posłuchaj swojej intuicji, ona Ci dobrze podpowiada. Wczoraj podła odpowiedź, że na ten moment zmiana zawodu nie jest dobra dla Ciebie, jednak już za rok masz duże szanse zacząć studia doktoranckie. Wszystko zależy od Ciebie. Gratuluje Ci, bo odnalazłaś swoje powołanie, odnalazłaś swój cel życiowy, to dlaczego Twoja dusza znalazła się na tym świecie. Nie każdy ma takie szczęście w życiu. Co do przeprowadzki, to Anioły chcą żebyś wiedziała, że one pracują nad tą zmianą w Twoim życiu:) Anioły przekazują Ci ponownie, żebyś myślała optymistycznie, nie zadręczała się myślami i żebyś słuchała swojej intuicji:) proszę Ciebie także, żebyś wybaczyła sobie/innym, rozpamiętywanie starych krzywd/porażek/potknięć nie jest dla Ciebie dobre. Uwierz, że jesteś wspaniałą osobą, która zasługuje na wszystko co najlepsze:) pozdrawiam.

Gość gość
Dziekuje 🌻 ta odpowiedz byla dla mnie ogromna otucha:). Praca dom jest bardzo wazna. Moze dla mnie bardziej niz u innych nie wiem. Dobrze ze Anioly mnie w tych rzeczach bardzo wspieraja. No a co z miloscia? Hm...dusza schodzi na ziemie i szuka pary. Wlasnie rozstalam sie z facetem. Dlugo jestem sama;) rok to wiecznosc czy ciagle bede sama? Czemu trafiam na niesmialych albo wygodnych-biernych? Pisza zamiast ze mna rozmawiac? Odezwal sie z przeszlosci taki jeden. Ale on ma problemy pokoleniowe w zwiazkach i nie umie ze mna rozmawiac. Co Anioly radza? Musialyby mnie uwolnic od przeszlosci a facetow od zawieszenia. Ciagle w pytaniu o faceta co zamierza mialam wisielca lub 2 miecze i dalsze karty. Czy ten o ktorym mysle i on o mnie intesywnie mysli a jest daleko - czy Anioly moga skrzyzowac nasze drogi i rozwiazac mu jezyk? On duzo mowi jak jest daleko...jak blisko nic nie robi. Moze zablokowany? Jedna rozmowa by nam sie przydala:) dziekuje

Gość takamalaja
Cześć Aniu:) Pamiętaj, o prawie przyciągania. Jeśli myślisz, że przyciągasz do siebie mężczyzn z określonymi cechami, to tak jest i tak będzie. Karty pokazują Ci prawdę na dany moment, jeśli pokazują Ci zastój (ten wisielec, który ci wychodzi), to znaczy że swoim myśleniem powodujesz ten zastój. Zamiast zmieniać mężczyzn i ich osobowość, zmień swoje myślenie:) pokochaj siebie, myśl pozytywnie i zacznij myśleć, że zasługujesz na wspaniały związek ze wspaniałym mężczyzną. I pamiętaj o modlitwie/rozmowie ze swoimi Aniołami. One Cie kochają i są przy Tobie by Ci pomagać. Musisz je tylko poprosić o pomoc, bo one nie mogą interweniować bez Twojej zgody. Jeśli Twoje modlitwy będą poparte dobrą energią i dobrymi intencjami, to Anioły Cie wysłuchają:) wszystkiego dobrego:)