Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cały obraz charakteru faceta, jaki kobieta tworzy w głowie opiera się na wyglądz

Polecane posty

Gość gość

ie tego faceta. Ciacho zawsze wywoła pozytywny obraz i nieuzasadnione przypisywanie dobrych cech. Takie samo zachowanie będzie u niego dobre i pociągające, te same słowa będą świadczyły u ciacha o inteligencji, oczytaniu, elokwencji, a u brzydkiego nie, u przeciętnego nie aż tak. Od razu z góry nastawienie kobiet do nie ciacha jest negatywne, nienawistne i pogardliwe.

Gość gość
To się sprawdza dla obu płci. Mężczyzna również przypisze lepsze cechy charakteru ładnej kobiecie. A obie płcie uważają podświadomie rozebrane osoby (dekolty, gołe klaty) za debili.

Gość gość
To ciekawe, że mojego faceta zobaczyłam dopiero po pół roku pisania

Gość gość
14:43 To jest u kobiet trzykrotnie bardziej nasilone. Badania naukowe tego dowiodły.

Gość gość
14:46 Trzykrotnie bardziej nasilone? Czyli kobieta przypisze facetowi trzykrotnie więcej cech, czy może facet przypisze trzykrotnie słabsze cechy? A może trzykrotnie bardziej jest nasilone twoje uprzedzenie do kobiet i twoja wyraźna głupota?

Gość gość
14:49 Nie, o tyle procentowo mniej kobieta zwraca uwagę na treść merytoryczną tego co druga osoba mówi w stosunku do wyglądu tej osoby, mowy ciała i gestykulacji. Ja sobie tego nie wymyśliłem.

Gość gość
Pisząc "kobieta" piszesz o sobie. Nie jesteś "każdą" kobietą ani "wszystkimi" kobietami. Ja znam przypadki gdzie kobieta patrzy na serce i charakter głównie.

Gość gość
żadna nie patrzy na charakter więc zapomnij o jakikolwiek związkach

Gość gość
zgadzam się z autorem dla kobiet najważniejszy jest wygląd faceta nic po za tym.

Gość gość
jak ciacho to od razu jest ok jak przecietny czy brzydki jest beee dla kobiet

Gość obecny
no dobra , piszemy tu anonimowo , nie znamy się , często 'coś' tam podpowiada nam wyobraźnia albo nawet głupota lub dziwny pomysł , więc zapytam kobiety wprost : - nie jestem żadnym gejem lub tak zwanym 'tranzystorem' ale mam powiedzmy bogatą wyobraźnię i tak z ciekawości zapytam kobiety , jak się zachowa kobieta na mój widok , gdy na pierwszą randkę z różą w zębach przyjdę w kilcie , jak postąpisz kobieto na mój widok w kilcie ?

Gość gość
To zależy od tego jakie masz nogi i jakie założysz buty :D

Gość obecny
normalne mam nogi lekko owłosione , pod kiltem wiadomo - nie będzie NIC , natomiast zastanawiam się w jakie buty wskoczyć ?

Gość gość
Jezu, pytam czy proste i czy zgrabne. Że owłosione, to chyba normalne - facetem jesteś. A kilt wygląda bosko, do ciężkich, wysokich butów <3 Sam seks. Tylko zimno jest, jajek nie zaziębij.