Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla wszystkich cierpiących z "miłości"...

Polecane posty

Gość gość
Chciałem wam powiedzieć ze jest w Polsce około 2 milionów osób normalnie wyglądających żyjących pracujących które nie potrafią kochać i nigdy nie będą potrafiły biada temu kto taka osobę weźmie sobie za partnera

Gość gość
gość dziś , nie mogę powiedzieć, że mam za sobą. Mam wrażenie, że dokonał się z mojej strony wybór. Wybór na stałe. On się nie zmieni, chociaż okoliczności nie sprzyjają. A odcinanie się od ludzi jest efektem konieczności zakładania maski. Wypłakać się? To nic nie zmieni, płaczę codziennie od pół roku. I nie jestem zła na niego, że mnie nie chciał, chociaż sprawia mi to ból. Dalej go kocham i zrobiłabym wszystko tylko po to żeby mu pomóc gdyby tego potrzebował.

Gość gość
Ale ja pisze o plakaniu z inna osoba:) To sie jakos tak dzieje,ze wowczas ta straszna "milosc" i cierpienie robia sie mniej straszne,mniej demoniczne. Okazuje sie,ze twoje uczucia sa normalne, zwyczajniejsze. Zachecam Cie do wyplakania przed kims jesli masz takiego kogos. Czy on Cie w jakis sposob skrzywdzil? Zakladam,ze tak. Dlaczego wobec tego nie jestes zla? Dlaczego nie masz mu za zle jego postepowania,zawiedzionych planow,wiary w przyszlosc. On ma prawo Cie nie,chciec,ale Ty masz prawo byc zla i rozgoryczona. To calkowicie normalne uczucia i etapy, trzeba je tylko przezyc i puscic, nie zatrzymywac zbyt dlugo na nich. Jesli cos dusisz,jesli czemus zaprzeczasz to dlugo Cie to nie opusci. Nie, on sie nie zmieni. Ani dla ciebie,ani dla innej kobiety. Ludzie zmieniaja sie tylko wtedy ,jak czuja taka potrzebe. Oplacz, pozlosc sie,powyzywaj. Dostrzez swoje wlasne bledy. Niektorym wystarcza miesiac,innym pare miesiecy.