Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci sa tak glupi i naiwni, ze wierza nam gdy mowimy im, ze mialysmy

Polecane posty

Gość gość

Jednego? :D co za barany... i jeszcze glupki mowia "aa jednego ok dobrze to jeszcze akceptuje spoko" hagahahaha debile! :D

Gość gość
wierza bo tak chca hehe,my tez nie lepsze bo wierzymy ze nas nigdy nie zdradzi.

Gość gośćdebil
A to zmiesci sie wiecej? W sumie jak sie zastanowic to racja:(

Gość gość
:D

Gość gość
do autorki: a dlaczego chcesz, żeby ktoś traktował cię z naiwną wiarą. powiedz wprost, że miałaś tych facetów 100 do tej pory nie licząc Mańka, Zenka spod ósemki, Abdula z UK, Sindbada z Afryki ale to tylko na czas lotu samolotem, potem był jeszcze jakiś Pakistańczyk i Turek oraz jego koledzy bo to impreza była i wszyscy byli w sztok pijani. powiedz prawdę i czekaj co z tego wyniknie, lalunia :P

Gość gość
gość dziś Kobiety dobrze wiedza ze mezczyzni chca porzadnych kobiet

Gość gość
dziś -"Kobiety dobrze wiedzą , że meżczyzni chcą porządnych kobiet". XXX A co to w dzisiejszych "pokręconych czasach" oznacza "PORZĄDNA KOBIETA"?

Gość gość
DO 15:16 Porządna kobieta to jest taka, która spała tylko z białymi w związkach.

Gość gość
To taki układ. Mężczyźni niby wierzą kobietą, że miały tylko jednego, a kobiety niby wierzą mężczyzną, że ci ich nie zdradzają z kim popadnie. Dwa kłamstwa żeby się łatwiej żyło.

Gość gość
ja klamie ze miałam kilkunastu i mam spokój

Gość gość
No mnie tylko biali rajcują, a tak poza tym spałam tylko z jednym no i nadal z nim tak śpię od 5 lat, ale swój pierwszy pocałunek miałam z koleżanką :D

Gość gość
nie warto miec duzo partnerow seksualnych bo koniec koncow nawet jak cie 100 przeleci to i tak cie nie zaspokoja bo i tak nabierzesz ponownie ochoty na seks. Wiec epiej sie szanowac i byc wartosciowa kobieta i nie latac z tylkiem po lozkach brudasow tylko sypiac ze swoim facetem

Gość gość
i co z tego ze jakas laske kilku pukalo jak w wiekszosci to na 100 % jakies brzydale, z zakolami , albo niewysportowani itd. albo wgl jakies niedojdy, ktore tylko wykorzystuja latwe okazje do bzykniecia sobie jakiejs szmaty

Gość gość
a ja 5 razy byłam dziewicą i wszyscy uwierzyli :D

Gość gość
Spevjalnie prowokujesz. Mam nadzieje ze zaden fajny facet tu nie siedzi a nawet jesli to ze tego nie lyknie.

Gość gość
a ja tu zairzalem tak z nudow, przejrzalem tematy na Kafe i widze okropna nude...nie lykam waszych tekstow, ozenilem sie z ostatnia dziewica w miescie, teraz wiem ze to byl blad i zyje jak samotnik, do czasu do czasu zona wysili sie na jakis marny seks...dziwczyny ktore sie puszczaly maja wieksze potrzeby i fantazje, jestem pewien ze jakbym sie z taka ozenil to nie nudzilibysmy sie wogole

Gość gość
to ze ty kłamiesz nie znaczy ze kazda glupia cipoooo :-) do ostatniego ,jak bylam dziwica bylam bardzo napalona dziewica ,dziewictwo to żaden wyznacznik ,trafiles na klode i tyle ,trzeba było ja poznac lepiej wcześniej,namietny charakterek czuc we wszystkim nie tylko w seksie

Gość gość
Nie pytam kobiet ilu miała. Nie interesuje mnie to, bo wiem, że i tak skłamie. Poza tym nie zamierzam się z żadną wiązać na stałe. Już na samym początku znajomości dobrze wiem ile z nią "pokręcę". One wszystkie to i tak ściery. Trzeba być miłym, uśmiechać dupcyć, a potem nara. Pozdrawiam wszystkie panie.