Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojego psa pudelka porwał jaszczomp, Odnaleziony topik! Padniecie!

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj ktoś na kafe wspomniał o topiku legendzie, że ubaw był po pachy. Trochę się potrudziłam i znalazłam w archiwum internetowym! Czytam 3 stronę i ryczę ze śmiechu, a tam 83 strony, chyba się przekrę ze śmiechu ale nim to nastąpi stwierdziłam, że muszę się też z wami podzielić tym genialnym humorem. Zatem wszem i wobec włala http://web.archive.org/web/20090218105440/http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3466141 Ps. Podziękowania dla mnie, możecie tu pisać :-D Tymczasem wracam do jaszczombia :-D

Gość gość
ale sie napracowala idiotka, skoro wystarczy wpisac tytul w GOOGLE :O i jeszcze podziekowan oczekuje :O

Gość gość
17:23 pisz sobie w google, ciekawe czy znajdziesz jak temat był lata temu skasowany przez moderatorki. Życzę powodzenia :-D

Gość gość
jaka ładna ta kafeteria była, przypomniała mi się . :) wolę tą starą wersję tak samo np. stary Filmweb :) ach ta nowa już nie ma tego klimatu

Gość gość
i te nicki zaczernione :) to se ne vrati

Gość gość
Ja wspomniałam, cieszę się, że wątek ci się spodobał. To zamierzchłe czasy jeszcze ciekawej kafeterii, pełnej różnych osobowości :)

Gość gość
Tu autorka, fakt, były zaczernione na nicki i nie było tyle chamstwa co teraz. Na ogólnym szczególnie to widać. To już nie ta kafeteria. Kiedyś tu było miło, teraz to chamstwo na porządku dziennym, jak ta łaska wyżej, która mnie od idiotek, a pojęcia nie miała, że temat nie istnieje był skasowany chyba w 2008r, i trzeba się było nagimbastykowac żeby znaleźć link do niego a potem odszukać go w archiwum internetowym. Lepiej ci, ze mnie obraziłaś?! Wice versa.

Gość gość
Wyżej to pisałam ja, która przypomniałam pudelka.

Gość gość
Fragmenty postów z oryginału przytaczał ktoś w podlinkowanym przeze mnie wątku.

Gość gość
Na kafe jest jedna idiotka, zdaje się z Krakowa, co od lat wymyśla durne wątki, a potem je wpisuje na swoja strone fb, że niby są dziełem kafeterianek, a w rzeczywistości wytwór jej własnej głupoty.

Gość gość
To prawda.

Gość gość
miło bylo wtedy zaglądać na kafeterie teraz to dno i wodorosty :(

Gość gość
ja tu kiedyś znacznie więcej pisałam, ta zmiana szaty była b głupia i od niej nie lubie już tyle wchodzić, i coraz więcej kompletnych tematów - smieci

Gość gość
wogóle mnie ten topik nie smieszy, nie mój typ humoru i nie wiem o co chodzi, błazenada

Gość gość
21.47 tylko nie "po pachy!! BŁAGAM!Ktos w TV podobnie się wyraził i to kobieta!!! co za obskórne wyrażenie!!!!

Gość gość
kafe to teraz nuda mało juz tu zaglądam jak czytam teraz tematy to jakaś porażka

Gość gość
00:07 Co jest nie tak w tym wyrażeniu: po pachy? Nie czaje

Gość gość
Autorko kazdy na kafe zna temat o jaszczombu ;) milego czytania :)

Gość gość
Bo kiedys byli inni zakładacze tematow. Nie wiem czy wiesz ale wiekszosc tematow pochodzi od kafe, maja swoich ludzi od tego i widocznie mieli kiedys super prowokatorów. Teraz jest ich malo i jest szczegolnie jedna kobieta ktora wymysla tematy i pisze bardzo dlugie posty. Kazdy juz ja rozpoznaje.

Gość gość
Wystarczyło wpisac jaszczomp kafeteria i odrazu wyskoczy. Autorko to jeszcze nic. Wpisz : swedzi mnie macica" kafeteria . To jest temat albo czlowiek jest obrzydliwy ;) jest tych tematow :) albo o tej ktora zniszczyła lazienke przez pralkę ktora nieodbezpieczona rzucala sie po lazience. Padniesz ;)

Gość gość
Ludzie co wyyyy. Teraz wpisalam w gogel " jaszczomp kafeteria" i odrazu wyskoczylo . Dlaczego nie mozecie znalezc. Wszystko jest

Gość Gość1234865
Tak wyskoczy ci w Google podrobiony temat, na kilka stron. Wejdź i sprawdź. Myślisz, że tak nie szukałam? Oryginalny temat ma 84 strony, jest chyba 2006-2007r. I jego w google nie ma, bo jak pisałam lata temu był skasowany, nawet ktoś robił tematy na kafe czy pamietacie temat o jaszczombiu, bo został niestety skasowany.

Gość gość
Przypominając temat o pudelku przytoczyłam wątek, który go wspominał, nie ten podrabiający (takich zresztą było kilka).

Gość gość
Hahahaha rzeczywiscie hahahaha jest caly temat . Dlaczego nie ma go na normalnych tematach tylko usunęli jaszczomba ? Jak to znalazłas hahah Dzuekuje :)

Gość gość
taki orł z wysokości to wzioł tego pudelka za mysze.....szczegulnie jeśli biały był biedaczek

Gość gość
Taki pudel to na przekąske potem jaszczomb wrócił po jorka sąsiadki.

Gość gość
tego pudelka na bank porwał orł!!

Gość gość
morze pszerzyje pod warónkjem, rze go nie oszczygłaś, pódla oczywiście, bo jak pódel ma sierść, to siem jaszczembowi wyrwie, odgryzójonc swojom sierść od pazóruf jaszczembia, tylko zalerzy jeszcze gdzie ópadnie. Jak do żeki, to po pudlu, bo go glony zerzrom a jak na dżefko, to ma szansem siem óratować. Wienc siem nie martf na zapas, morze tfuj pódel jusz kóśtyka do domó 15:34 [zgłoś do usunięcia] ujarany miś koala Pewnie se bedzie jaszczomb poduszke wypychał miękką podsierstką 15:34 [zgłoś do usunięcia] misiu pysiu kustyka do domu!! padlam!!! Lepiej miec glupia nadzieje niz byc beznadziejnie glupim.

Gość gość
Po co wracać do starych tematów, lepiej tworzyć nowe