Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojego psa pudelka porwał jaszczomp, Odnaleziony topik! Padniecie!

Polecane posty

Gość gość
Autorko tego tematu. Ten post jest do Ciebie. Przepraszam. Nie znałam orginalu, tylko podrobki i dlatego to ja napisalam ze nie ma problemu znalezc bo jest na goglu. Gowno jest, nie ma. Ty znalazłas i dzieki tobie ten dzien byl mily . Pozdrawiam cie serdecznie i przepraszam za moje madrowanie. Bardzo dziekuje za ten topik :) jaszczomp wymiata ;)

Gość gość
Przeciesz kobiety sikajom macicom to jom dobrze widać jak zdejmom majty

Gość gość
Hahahaha gymbe ;) no jasne pewnie ze gymbe ;) pomylilam sie :) ;)

Gość gość
gość dziś dobra, jósz dobra, nie gniefam siem pszyjmójem pszeprosiny ;)

Gość gość
sikajom macica tak wiem, no wiem przeciez ze sikajom macicom :)

Gość gość
gość 2015.08.25 o żarłocznych dzieciach siostry, babci, która ogoliła łiłę, czy czosnku mającym być lekarstwem na grzybicę pochwy?

Gość gość
Jaszczomp i japąki ja jeszcze uwielbiam miłość planktoniczną Pamiętacie japąki ;) buty japąki

Gość gość
Mojego psa pudelka porwał jaszczomb! runoł na niego jak pieron i odleciał co robić?! Elwira Sobieska a masz pewnośc, ze nie ożeł? Ożeły czasami puszczaja ofiary po jakichs 300-400 metrach, biegnij szukać!!! a może to był grubelek? a nie “semp miłości”????? a moze to golomp go porwal??? To juz po pudelku, z jaszczombem nie ma szans… duzy dziup mialo to cos?? tego pudelka na bank porwał orł!! A ja myślę, że to krogólec. Krogólcy są strasznie żarci na psininę, zwłaszcza młodą Zawiadom Towarzystwo Opieki nas Zwierzętami i Straż Miejską. już widzę jak Straż Miejska leci ona to wyrywna tylko do zakładania blokad na kołach!! i dobrze – niech bydlakowi piesożercy założy blokady na wszystkie otwory Może się zakochał był ? i teraz będą miec takie fajne krzyżówki? pudloszczempie?

Gość gość
Tepa Szczala

Gość gość
jaszczomp wroci kustykajac ;)

Gość gość
cokolwiek sie urodzi i tak ktos na allegro kupi jako pudelka po rodowodowych rodzicach smutas.gif a moze tak naprawde to pudel jaszczomba porwal , zeby jaszczomba wszyscy najezdzali pudel – najezdca przykleil sie podstepnie do dzioba jaszczomby w celach milosno-prokreacyjno-kryminalnych?! i założył jaszczombowi swoją obrózkę by upajać się podniebnymi sesjami sado-maso. takie te pudle są czy coś już wiadomo na temat porwanego psa? Mąż powiedział że jak jaszczomb uśnie wybierzemy się na poszukiwanie gniazda. tylko nie zapomnijcie GPS zabrać!!! a pies pod skórą nadajnik ma? d**elki pod ogonkiem mają specjalne nadajniki a jaszczomby majom odbiorniki i tak to się kręci w naturze no ale to w końcu ile jest odbiorników? odbiorników jest tyle ile opłaconych abonamentów – ani więcej, ani mniej! Bogaty jaszczomb ma nawet cztery odbiorniki, a ubogi tylko jeden, i to analogowy I jak leci z zawietrznej to mu na zmiane pogody strasznie trzeszczy. Dlatego należy nasłuchiwać i w ten sposób uszczec się jaszczembia! Nie mam nadajnika. Trudno. Przyczepię sobie wyjątkowo wielki pompon. Jaszczomb, jak sama nazwa wskazuje, ma jaszczombie oko. O ile nie dwa. Albo więcej. Na pewno zauważy. sprawa jest skomplikowana, jeśli chesz być pszynętą, koniecznie włos na biało i pozycja kolankowo – łokciowa jaszczomb sprytny i nie takie rzeczy widział..tszecim okiem bądź czójna jesli brak Ci nadajnika, porzycz od sąsiada z parteru pszecierz to w naszym wspulnym interesie

Gość gość
Mialo byc pudel wroci kustykajac ;)

Gość gość
WIERSZ o JASZCZYMBIU O jaszczombiu, w calej Polszcze znany! O ty, co wzbudzarz rzenskih drrzenie kolany! Pszybąć tutej na mej renki proszonce skinienie I powiec-rze cuś s Dópelkię utschynil, niesczensne stfożenie? Czy wienzisz go w lohó, tuczonc fcionsz starannie, by porzrec go upieklfszy w ogromnej brytwanie? Czy jusz porzarleś nierzczensnego psinem, zalewajonc go potym patykofym winem? A morze pospolu, siedzonc gdzie pod przy baże, łoicie gożale arz do utraty mażeń?

Gość gość
gość dziś Jaszczomp i japąki ja jeszcze uwielbiam miłość planktoniczną Pamiętacie japąki oczko.gif buty japąki XXXXX ostatnio hitem jest: przeczkole (przedszkole) i dyslekCja :D

Gość gość
Pszeczkole i dyslekcja . Znajde to na goglu ?

Gość gość
Jestescie super . Najlepsi ludzie na swiecie

Gość gość
A "szczał do bramki" ....

Gość gość
gość dziś nie somdze, to topiki tylko dla elyty z kartą klięta amber gold masz takom?

Gość gość
gość dziś nie szczał do bramki, tylko ona szczała :D

Gość gość
pszezabawne doprawfdy jak ja curki 8 rok z żędó nie moge zapisac do przeczkola :classic_cool:

Gość gość
moje dziecko to wogule pszeczkola nie lubilo , sondze rze pszyczuna tkwila w latajoncych jaszczombach z pudelami w pysku , no muwiem wam jak siem namenczylam tlumaczonc dzieciakowi rze jaszczompy jurz wypluly pudele i sieby rzeby nie bac bo pudele jyz na chatę wrucily

Gość gość
A gdzie były japąki? :D ktoś pamięta?

Gość gość
Ofszem doprafdy fascynujonce , bahor boi siem ze nad pszeczkolem latajom jaszczomby i porywajom dzieci mamom z ronk, bylam swiatkiem mogem potfierdzic, nie klamiem ze jaszczomp leciał mial w ryju dziecko uwiezcie proszem :(

Gość gość
"pudele jyz na chatę wrucily" nie wruciły tylko dokustykały a to znaczna rurznica

Gość gość
Tak pudele dokustykaly, moj tez :) pol lapy i ogona mu brakuje i oko mu jaszczomp wyzar i do dzis ma pudel depresje i mósze do psychiatry z nim kustykac

Gość gość
Gdzie te japąki plisssss poszukajcie dla mniem :(

Gość gość
Ten sam jaszczomp wyrwał mi swinie z podwórka : ( i co ja teraz bende jesc?

Gość gość
Wczoraj ktoś na kafe wspomniał o topiku legendzie x Żarłoczne dzieci siostry też ja przypomniałam, razem z jaszczombem :P