Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy wyjazd z nowym chłopakiem. Co z makijażem?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny wiem ze to głupie ale wstydzę się pokazać przed nowym facetem z którym jestem dwa miesiące bez makijażu. To będzie nasz pierwszy wyjazd i pewnie pierwszy seks. Bardziej stresuję się nie samym seksem a tym że będę musiała się pokazać bez makijażu. Zastanawiam się czy nie zostawić częściowo jakiegoś delikatnego makojażu żeby się nie wystraszył:-) Czy wy tez miałyście takie problemy?:-) No i co z nieświeżym oddechem?

Gość gość
baby i makijaż, jakaś paranoja, nie bierz makijażu, jak się wystraszy to olej go

Gość gość
Te problemy dotyczą każdego na początku związku. Pamiętam jak nocowałam na Sylwestra u chłopaka.Gdy zmyłam makijaż powiedział "Ale inaczej wyglądasz bez makijażu,masz takie małe oczy".Trochę głupio mi było,ale co tam.A nieświeży oddech to wstań zanim się obudzi zjedz coś wypij kawę i umyj zęby

Gość gość
Ja na szczęście nigdy się bardzo nie malowałam tylko rzęsy ew. cień wiec z tym problemu nie miałam. Myślę że się nie wystraszy. Lepiej bez makijażu niż rozmazane oczy. Co do oddechu to jest problem. Ja zawsze używam plynu do płukania jak np idę w nocy do toalety i rano też. Albo tictaki

Gość gość
nie jedź bo cie wykorzysta pewnie bedzie seks przedmalzenski i nieprokreacyjny. Nigdy nie zgadzaj sie na seks

Gość gość
tictaki pod poduszką to trochę głupie:-) Dziewczyny widzę ze nie tylko ja mam takie schizy. Dziwne ze seksem się nie stresuję a makijażem i brzydkim oddechem:-) Wolałabym nigdzie nie jechać tak naprawdę ale on nalega na wyjazd. Bardzo mnie ten wyjazd stresuje.

Gość gość
2miesiące i seks NIE! seks tylko 2 lata po znajomości!!!!!!!!

Gość gość
A co dziwnego że po 2 miesiącach będzie seks? Ludzie ida do łózka na drugiej randce, ja wtrzymywałam się 2 miesiące. Nie jestem w stanie czekać dłużej.

Gość gość
bo sie szybko skonczy zerwaniem!!! nigdy nie uprawiaj seksu po tak krotkiej znajomosci! nie patrz na inne tylko na siebie i jak tak mozesz sie puszczac i dajac tak szybko seks! ty masz rozum? czy ty jesteś normalna psychiczna żeby decydować się na ten krok?

Gość gość
Po ile wy macie lat?

Gość gość
Naprawdę jest aż taka różnica w wyglądzie ze straszysz?:)

Gość gość
gość dziś i ty puszczalsko zdziro jak tak można nie szanować ciała i nie czekać z seksem do ślubu? zdziro wypad z tematu

Gość gość
To ile według ciebie trzeba czekać na pierwszy seks żeby było dobrze? Nie mamy po 16 lat, jesteśmy dorośli i chyba po takim czasie to normalne ze tego się już chce.

Gość gość
kafetaria jest przeciwko seksu przed ślubem i walczymy z tym Precz z puszczalstwem i nie szanowanie ciała traktując siebie jak rzecz i przedmiot! SEKS wyłącznie po ślubie i tylko z prawiczkiem

Gość gość
Może nie straszę:-) ale różnica jest, a zresztą czuję się swobodniej w makijażu:-)

Gość gość
nie dawaj mu doopy bo to będzie koniec związku, PRZESTROGA

Gość gość
dorośli to ile 23 lata czekaj minimum 2 lata na seksik wtedy sprawdzisz partnera

Gość gość
Słuchaj, jak Cię stać to zrób sobie henne na brwi, plus przedłuż rzesy, zadbaj o cerę żebyś nie musiała nakładać podkładu, usta wyszoruj szczoteczka przed snem zebys miała bardziej zaczerwienione

Gość gość
nigdy przenigdy nie zgadzaj się na szybki seks tu jest wiele tematów jak kobiety się przejechały i czekają z tym znacznie dłużej.

Gość gość
To jak zerwie po seksie to trudno, nie ten to inny. Nie mam zamiaru udawać cnotki pół roku, dwa miesiące i tak ciężko mi było wytrzymać. Inni to robią dużo szybciej.

Gość gość
2 miesiące to nie jest szybki seks, szybki seks to seks po drugiej, piątej randce. My spotkaliśmy się dużo razy, często były to całe dnie razem, mamy codzienny kontakt i dlatego sądzę że traktuje mnie poważnie.

Gość gość
Absolutnie nie. Na randki przychodziłam od początku bez mejkapu, bo najczęściej się nie maluję. Czasem na imprezy coś tam se maznęłam. Wiedziałam że i tak się bardzo mu podobam.

Gość gość
autorko ile masz lat

Gość gość
27

Gość gość
Jedziemy razem na tydzień czasu, ciężko będzie ukryć swoje naturalne oblicze przez ten czas:-)

Gość gość
27 a tępa jak 18 latka, eh

Gość gość
2 miesiące to za krótko minimum 2lata musi być

Gość gość
27 a zachowuje się jak dziecko 15 letnie koleżanki robią tak to tez muszę :D uprawiają seks po 2 miesiącach znajomości co za puszczalstwo wśród kobiet

Gość gość
Czy ty masz jakiś problem z seksem że takie masz głupie podejście? Ile według ciebie powinnam czekać?

Gość gość
Ja uprawialam po 10 dniach bo tego pragnęłam, byliśmy razem 1,5 roku .