Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym od razu poznajecie ,że ktoś jkest wredny i fałszywy??

Polecane posty

Gość gość

czy sa takie cechy zachowań oraz mimika twarzy lub inne szczególy ,które od razu wam mówią,że dana osoba jest wredna i fałszywa i lepiej jej nie ufać?

Gość gość
Robi wokół siebie dużo szumu, przerywa komuś wypowiedź, wtrąca się bo wie lepiej. Strzela miny. Jest do przesady słodziutki i milutki dla wszystkich ;)

Gość gość
po oczach

Gość gość
po oczach sie nie da poznac bo niby jakie oczy ma taka fałszywa osoba?

Gość gość
dobrzy jesteście,dokładnie ,po oczach,lub po tych uśmieszkach fałszywych,i gadaniu na wyrost

Gość gość
można po oczach jeśli masz dobre wyczucie,ja się nie mylę,ostatno tez wszystcy się zachwycali jedną a mi się jej oczy nie podobały,potrafię w nich trochę czytać ,i miałam racje,i tak jest zawsze

Gość gość
Jak dla mnie fałszywa jest laska, która co chwile ma inna psiapsiolke i co chwila na fb wyznaje miłość jakiejś koleżance. Przyjaciela ma sie na cale życie, a nie na chwile. O ile nie sa właśnie fałszywi. Jak widzę łaskę, ktora na widok drugiej robi wzrok bazyliszka, siedzi duma i strzela minami wielkiej Pank to wiem, ze taka sie do rozmowy nawet nie nadaje. Jakoś odrzucają mnie tapeciary wysolaryzowane i obnoszace sie bogactwem, nie zaufalabym takiej. Co do facetów to wiem, ze bajkopisarze nie zasługują na zaufanie i typy dżolero, dla których ilość wybzykanych lasek i najlepsze auto jest wyznacznikiem z******tosci

Gość gość
Idzie poznać po oczach o ile ktoś ma dystans do ludzi i nie ufa wszystkim. Mieszkalam z taka dziewczyna, wszyscy ja lubieli i jej chłopaka, ale jak ich poznalam ja i moja koleżanką od razu po oczach u niej widzialam, ze to suka zadufana w sobie. I sie nie pomyliłam, tak potrafiła zatruć życie, ze mieszkanie z nią to koszmar. Potem sie okazało, ze mi wszędzie wśród znajomych dupe obrabiala i mojemu chłopakowi, tak efektywnie, ze przestali sie z nami kontaktować. No ale dziewczyna łatwa do bzykania, takie widać sa na czasie. My znaleźliśmy nowych przyjaciół, bez toksycznych znajomych, a tamci skoro sie od nas odwrócili, nawet z namj nie rozmawiając, widocznie tyle byli warci co i ona.

Gość gość
ale jakie oczy maja te fałszywe osoby?? jak to poznac??chyba sie nie da..ja znam takie wredne babsztyle i one kurcze akurat sa zawsze takie milusienkie i mają normalne oczy chyba:)

Gość gość
tak ci co chwalą się ilością zawsze tym chcą zakryć jakiś tam kompleks,wiem bo poznałam bliżej niejednego ruchacza""" a że mam pewien typ osobowości ruchacze stają się moimi przyjaciółmi ,dojrzały facet nigdy się nie chwali wiadomo ,za wszystkim stoi psychika ,przeczytałam dziś ze chlopy z anglii wstepuja do terrorystów bo nie mogą znaleźć dziewczyny a jak se wstąpią to nie czują się tacy beznadziejni,masakra

Gość gość
ciężko mi to wyjaśnić,wiesz to pewien talent poznać typ osoby po oczach,dla mnie oczy to książki,po prostu to widzę ,widzę charakter czym się kieruje w życiu ,poziom na którym się znajduje

Gość gość
to ciekawe ,że po oczach sie da poznac czlowieka..moim zdaniem niemozliwe to jest.znam wiele kolezanek z normalnymi oczyma i sympatycznych a dopiero "w praniu" sie okazuje ze to suczyska:(

Gość gość
18:24 bo nie wiesz jak patrzec. Chodzi o spojrzenie. Sa osoby, ktore umieja to dostrzec. Ja nie patrze po oczach, jakos tak po prostu wyczuwam. Chyba czuje aure.

Gość gość
jesli masz taki dar i widzisz to po oczach to napisz po czym poznajesz ze ktos nie jest fałszywy i jest naprawde szczery i fajny?czy to tez jakos wyczuwasz od razu?:)

Gość gość
Przede wszystkim patrzę na otoczenie tej osoby, z jakimi osobami sie koleguje, po wzroku i sposobie patrzenia widać jaka ona jest. Jak sie jest zbyt ufnym co do ludzi, to sie po oczach nie pozna. Wzrok+mimika mowi wszystko

Gość gość
gość 2016.07.16 18:24 bo nie wiesz jak patrzec. Chodzi o spojrzenie. Sa osoby, ktore umieja to dostrzec. Ja nie patrze po oczach, jakos tak po prostu wyczuwam. Chyba czuje aure. x Jakoś nie wierzyłam w poznawanie po oczach ale jak teraz sobie przypomnę parę fałszywych osób, które znałam to mi się przypomina - jak się czasem powiedziało coś nie po ich myśli to pojawiał się zawsze ten sam, wredny grymas na twarzy przez ułamki sekund, ledwie dostrzegalny a zaraz znów słodziutki uśmieszek. Ale generalnie nie trzeba bawić się w rozpoznawanie po oczach, fałszywe osoby bardzo szybko same się zdradzają, wystarczy obserwować ich zachowanie wobec innych i pomyśleć, że skoro w stosunku do innych są tacy to dla ciebie też będą.