Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja nazwe swoją córeczke MILENA i myślę ,że to jest imie nietypowe i oryginalne

Polecane posty

Gość gość

milena fajnie sie kojarzy.z taką księzniczką.

Gość gość
Heh, ja mam tak na imie :)

Gość gość
fajne imie i na pewno nie dla patologii raczej dla córki lekarzy lub adwokatów.

Gość gość
Milena: "Jak kupisz mi jeansy to zrobie Ci loda" . Dziekuje za uwage.

Gość gość
Mam koleżankę Milenę i znam dwie małe Milenki więc to imię nie jest tak nietypowe i oryginalne jak Ci się wydaje.

Gość gość
jeśli ci się bardzo podoba to tak nazwij. imie nie jest bardzo jakies wyszukane i udziwnione, jest takie normalne a to dobrze. mi się tak średnio podoba, ale to tobie i mezowi ma się podobać.

Gość gość
Ladne ale przy tym nawale len to czy lena czy milena duzej roznicy nie robi

Gość gość
A co myślicie o imieniu Karina?

Gość gość
Karina fajne chociaz karolina lepsze moim zdaniem

Gość gość
Milenka to ładne imię. Sama chętnie bym tak córcię nazwała, ale właśnie boję się, że będzie 10. Leną w klasie.

Gość gość
Ja mam kumpele o imieniu Milena i raczej nie jest porzadna....ale to tylko imie

Gość gość
U nas na podwórku jest 5 letnia Milena... ale masz rację, to imię jest w pewnym sensie nietypowe... to imię takie jak Sylwia: chyba nigdy nie było jakoś szczególnie popularne.. Po prostu imię, które jest, które ludzie nadają, ale nie kojarzę okresu, żeby było kiedyś "na topie", tak jak swojego czasu: Krystyny, Marie, Jolanty, Barbary, potem Agnieszki, Moniki, Magdaleny, Katarzyny, następnie Julie, Nikole, Amelki, Zuzie, czy w końcu Majki czy Leny. W każdym razie raczej Twoje dziecko będzie nosiło imię, gdzie szansa spotkania dziecka w podobnym wieku o takim samym imieniu będzie zdecydowanie mniejsza, niż gdyby była Leną czy Zuzią.

Gość gość
a mi się wcale imie Milena nie kojarzy z Lena...

Gość gość
a ja dam swojej corce Oliwia, bardzo nam się podoba. Podobno imie bardzo popularne, ale tu gdzie mieszkam nie ma ani jednej Oliwii, tak samo wśród znajomych.

Gość gość
U mnie w okolicy bardzo popularne jest. Ale ładne, kiedyś chciałam tak nazwać córkę;)

Gość gość
Moja 8 miesieczna corka ma na imie Milena. Tez nigdy nie kojarzylo mi sie z Lena.

Gość gość
Ale ogolnie jest podobne . Jak liwia I oliwia , tak lena milena elena tez podobne . Tak jak karolina ewelina paulina bo ta koncowka lina . jak kogos sie dobrze nie zna to to sie myla, ale jak juz sie zna to nikt nie myla. Milena ladne imie sama sie zastanawialam nad nim ale znajomi maja milene I maz nie chcial

Gość gość
Kiedyś to było rzadkie fajne imię,mam tak na imię i mam grubo ponad 20scia lat, pamietam że zawsze byłam jedyną Mileną w szkole na podwórku, wsród znajomych,ludzie często zaczepiali moja mamę i pytali skąd takie ładne imię oczywiście było to jakieś 20 lat temu teraz Milenek jest bardzo dużo bo wsród moich znajomych są chyba 3 małe Milenki no i na ulicy w sklepie tez często słysze Milenka stało sie popularne nawet bardzo.do tego jeszcze ta nieszczęsna Lena która jest jeszcze bardziej populrna mój mąż czasem tak do mnie mówi ale Milena dużo ładniej

Gość gość
Ksiezniczka? Pfff prosze cie. Imię brzydkie i pospolite. Nie znoszę imienia Milena i Marlena :) jedno i to samo.

Gość gość
Moja 4letnia córeczka to Milenka, wszędzie same Leny a Milenka jak na razie tylko jedna.

Gość gość
dla mnie to imie jest jakies takie....maslane, rozlazle i takie wlasnie Mileny mialam okazje poznawac. Totalnie bezbarwne, imie swietnie do nich pasowalo

Gość gość
Bo to chyba tak jest ze imię kojarzy nam się z różnymi osobami i właśnie cechy tych osób przypisujemy do danego właśnie imienia.ja znałam właśnie takie pozytywne osoby o imieniu Milena.ale to może dotyczyć każdego innego imienia dla jednych będzie super dla innych już nie.

Gość gość
Ladne ale nie nazwalabym tak z powodu tych wszystkich Len