Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafię sie ogolic w okolicach intymnych, noo tez sprawiają mi problem. Po prostu mam duży brzuch i do tego biust, który blokuje mi możliwość sięgnięcia dalej, musze przyjmować najdziwniejsze pozy żeby ogolic nogi, aktualnie bikini gole na czują z tym ze czuje, ze to już resztkami sił. Mój partner mowi, ze bal by sie pomoc mi w tych czynnosciach. Ma którąś z was tak? Nawet po siusianiu ciezko mi siegnac zeby się podetrzec :(

Gość gość
Nie przejmuj się, ja też tak mam. Jest ciężko, staram się za pomocą lusterka Co do miejsc intymnych i niestety zawsze się potnę do krwi gdziexś z przodu, z nogami jakoś sobie radzę, ale jest to katorga i przyjmowanie dziwnych pozycji w wannie. Wiesz akurat nogi to mogą nam golić faceci ale nie dziwie się że nie chcą między nogami bo sama balabym się że mi coś przytnie maszynką żyletką, a niestety ze wzgledu na dzidzie i mozliwosci podraznien krem depilujacy odpada :(.

Gość gość
Tylko nie chodzi o to, ze nie widzę, bo na czują dobrze mi idzie, tylko juz tam nie siegam :/ nog tez mi mój nie chce golic chociaż z tym jszcze sobie radze :d

Gość gość
Ja się dzięki bogu wydepilowałam laserowo - całościowo w http://sofibeauty.pl/ tuż przed zajsciem w ciąże. Teraz mam świety spokój i nie musze się depilować.