Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o moim planie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i nigdy nie byłam w związku, kiedyś pragnęłam tego, dziś nie aż tak bardzo ale nie mam co ze sobą zrobic. Pewnie ze mam hobby i swoje zajecia, znajomych ale to nie to samo. Chciałabym w końcu wiedzieć jak to jest, bo chyba jako jedna z nielicznych mam zerowe doświadczenie . Nie żeby się od razu zakochiwac ale wiedzieć że ktoś mnie akceptuje, ufa mi, pozada. Miec cos z tego zycia ;) jak myslicie - związać się z kimś na jakiś czas żeby tylko zdobyć doświadczenie ? Miłość jakos nie przychodzi i tracę nadzieję na nia

Gość gość
Tak, zwiąż się z kimś i przekonasz się, że miłość..sama przyjdzie! Powodzenia!

Gość gość
Tak, dobry plan. Raz związałem się, bo tak mi było wygodnie i zakochałem się. Najważniejsze w związku to się lubić. Znam wiele małżeństw i par, które się nie lubią i nie szanują, ale mówią, że kochają. Taką miłość to ja pie...lę.

Gość gość
Skad jestes autoreczko? :-)

Gość Turkuć
Myślę że to dobry plan. Nie ma nic gorszego od siedzenia w miejscu i czekania aż wydarzenia same się potoczą. Powodzenia.

Gość gość
Troche piszezz tak jalbys chciala sobie.to doswiadczenie wpisac w cv :D a tak powaznie.to zwiaz sie smialo ale uwazaj z seksem by nie zaciazyc bo gdy bedziesz miec dziecko z kim kogo nie kochasz nie bedzie juz tak kolorowo, a poza tym to dobry plan