Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak wygladal wasz pierwszy raz?

Polecane posty

Gość gość

Glownie mi chodzi o to, czy bolało, czy był dyskomfort i jak długo, ale możecie opowiedzieć historię całego zbliżenia jesli macie ochotę; chętnie też wysłucham mężczyzn,jak z waszej perspektywy wyglądało rozdziewiczanie i jaki był WASZ pierwszy raz ;)

Gość gość
spotykałam się z chłopakiem który mnie zaciągnał do siebie na działke, upił i wykorzystał, coś jak gwałt, zerwalam z nim kontakt, ale teraz po latach załuje, bo to byl najlepszy seks w moim zyciu poki co... moze to chore, ale tak było, ja nie mam do opowiadania ''romantycznych'' historyjek o zblizeniach, całowaniach, macankach jak z romansideł, było raczej po chamsku, bolało przez chwile ale bardziej mnie boli wizyta u dentysty... o taka to moja historia :) 🖐️

Gość gość
Tak na sucho w Ciebie wszedł? A uzywalas wcześniej tamponow ?

Gość gość
Było to rok ten...miałam wtedy 16 lat on 18 (nadal jestem z tym chłopakiem) spotkalismy sie u niego w domu lezac na łóżku troche sie wyglupialismy i zaczął mnie rozbierać ja jego też. Najpierw w ruch poszły palce w moją pochwe żebym była bardziej mokra. Jak we mnie wchodził penisem to było takie uczucie ze bardzo mało tam miejsca jest ale nie bolalo. Kochalismy sie w pozycji klascznej i na jezdzca ten pierwszy raz. Nasz pierwszy raz trwał coś koło godziny i był z prezerwatywa. Później ciężko było się przyzwyczaić do seksu bez gumki bo właśnie taki seks mnie bolał. Mój organizm po prostu źle reagował na sperme, strasznie mnie piekło i bolało jak już kończył we mnie ale teraz już jest ok

Gość gość
Tylko godzinę? Trochę słabo. Dopiero od 2 godzin + nazywa się to seksem. 🖐️