Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problem z dziewczyną.

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem s dziewczyna a polega on na tym że cały czas się klocimy,zauważyłem że muszę robić to co ona chce zrezygnowałem z wyjazdu za granicę na kilka miesięcy żeby być przy niej miałem pracę bardzo dobra tylko że pracować musiałem 3 dni w tygodniu pod zad a 4 miałem wolnego to też niemoglem tam pójść bo za mało byśmy się widzieli,ona ma swojego przyjaciela jest to kolega z klasy i sobie z nim pisze opowiada mu wszystko doradza jak ja sie na to wkurzamy i mówię że mi to nie pasuje to ona mówi że to tylko przyjaciel,dla mnie dziwnie to wygląda,ona twierdzi że nigdy nic ja nie łączyło z nim i nie będzie łączyć.Czesto jak się klocimy to mówi żebym sobie zmienił albo jak pojadę z kolegami na 4 godziny i się nie odezwę to wrzeszczy jak p******a że koledzy są wazniejsi.niewiem co robić bo pracowita to ona nie jest,ostatnio poklucilismy się na głupiej żeczy że wyprzedzalem samochodem i ona strasznie krzyczała i później mi jebla w rękę kilka razy więc wysiadłem z auta i mówiłem żeby jechała sama ja z nią nie jadę,czekałem aż powie weź przestań siadaj do auta a ona nic wzięła nawrócila i pojechała, ale po 3 min przyjechała i spytała czy rzucić mnie do domu żebym nie szedł,ja odpowiedziałem że nie wtedy ona niedzwon do mnie na drugi dzień i Niemow że tesknisz,zwyzywalem ja i pojechała i niewiem co mam robić

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować