Gość gość Napisano Lipiec 17, 2016 Witam mam problem s dziewczyna a polega on na tym że cały czas się klocimy,zauważyłem że muszę robić to co ona chce zrezygnowałem z wyjazdu za granicę na kilka miesięcy żeby być przy niej miałem pracę bardzo dobra tylko że pracować musiałem 3 dni w tygodniu pod zad a 4 miałem wolnego to też niemoglem tam pójść bo za mało byśmy się widzieli,ona ma swojego przyjaciela jest to kolega z klasy i sobie z nim pisze opowiada mu wszystko doradza jak ja sie na to wkurzamy i mówię że mi to nie pasuje to ona mówi że to tylko przyjaciel,dla mnie dziwnie to wygląda,ona twierdzi że nigdy nic ja nie łączyło z nim i nie będzie łączyć.Czesto jak się klocimy to mówi żebym sobie zmienił albo jak pojadę z kolegami na 4 godziny i się nie odezwę to wrzeszczy jak p******a że koledzy są wazniejsi.niewiem co robić bo pracowita to ona nie jest,ostatnio poklucilismy się na głupiej żeczy że wyprzedzalem samochodem i ona strasznie krzyczała i później mi jebla w rękę kilka razy więc wysiadłem z auta i mówiłem żeby jechała sama ja z nią nie jadę,czekałem aż powie weź przestań siadaj do auta a ona nic wzięła nawrócila i pojechała, ale po 3 min przyjechała i spytała czy rzucić mnie do domu żebym nie szedł,ja odpowiedziałem że nie wtedy ona niedzwon do mnie na drugi dzień i Niemow że tesknisz,zwyzywalem ja i pojechała i niewiem co mam robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach