Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zgubka

Okres i temperatura

Polecane posty

Gość Zgubka

Witam ;) mierze temperature od dłuższego czasu, ponieważ uprawiam seks bez zabezpieczenia (dziecka nie planuje, no ale jak juz by sie pojawilo przypadkowo to trudno) i stosunek przerywany. Dodam, że nie szukam u siebie objawów ciazowych, nawet nie zwracałam uwagi, ponieważ zawsze zdazamy wyjąć. Ostatnimi czasy gdy partner juz sie spuscil kontynuowalismy dalej zabawe ;) nie czekajac az wszystko wyleci. Owulacje mialam 5 lipca i okres powinnam miec 19 lipca. Urosly mi piersi, nudnosci, test ciazowy po 7 dniach negatywny ale pod pewnym kątem druga baaardzo slabo widoczna kreska. Widzialam ze cos jest nie tak. Bol jajnikow i jednego dnia ogromny bol Podbrzusza i jajnikow. Okres dostalam 15 lipca, bardzo bolesny, temperatura nawet wzrosla do 37,4 i ten okres jest bardzo obfity. Mam zgage, bol glowy a temperatura dalej wyższa. Przed owulacja 36,6. Chora nie jestem, zero kaszlu i wgl. Z jajnikami tez nigdy problemu nie mialam. Dodam ze to bardzo obfity okres bo tampon ten extra zmieniam co 2 godziny. Podpasek tez uzywam bo juz nie daje rady i duzo grudek. *Dodam, że apetytu nie mam od 5 dni po owulacji nic mi przez gardło nie przechodzi. Od alkoholu i papierosów mnie odpycha mimo ze nie pale ale mi to nie przeszkadzalo gdy ktos palil. Moje ulubione dania poszły na bok i jeszcze bezsennosc. Totalna bezsennosc. Nie szukam na sile objawow, (nawet nie wiem czy to wgl podobne do ciazy) bo dziecka nawet nie chce, ale jak juz by było no coz. I nie podejrzewam na sile ciazy bo juz prędzej jakąś chorobe.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować