Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszustwo, nękanie..

Polecane posty

Gość gość

Moja babcia jest nękana przez swoich sąsiadów od lat. Dobrze nie wiem o co poszło, ale wiem jedno..kłotnia kłotnią, ale po co nekanie starszej osoby do tej pory? Wyzywali ją nie raz, uderzyli, groźili, wylali słodkie klejące napoje gdy jechała rowerem z zakupów, podpalali podwórko.. ( wątpię, że to przypadek 3 pożary w jednym tygodniu ) sama straż dała wniosek i wskazała to żeby sprawa trafiła do sądu. Nie jedna sytuacja była zgłaszana na policję i do prokuratora, sądu... jednak nie było albo odpowiedzi albo tak zamataczyli, że zrobili z niej wariatkę... po prostu nawet policja jest z nimi w zgodzie... oni mają pieniądze, różne układy i dobre kontakty.... czemu zycie jest tak niesprawiedliwe? I policja która ma karać takich ludzi nic nie robi...

Gość gość
Co o tym sądzicie?

Gość gość
Szczerze współczuję twojej babci gdyż wiem jacy ludzie potrafią być podli sama mam takich sąsiadów którzy mieszkają nade mną od ok 1, 5 roku i właśnie przez tych chamów przeprowadzm się do innego mieszkania oczywiście cieszę się z tego powodu niezmiernie

Gość gość
Dodam że kosztowali mnie ci ludzie dużo zdrowia a przeprowadzka dużo pieniędzy ale dla spokojnego życia wiem że było warto.