Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy geje też mają naturalny odruch patrzenia na

Polecane posty

Gość gość

Piękne kobiety, obcinania kobiet wzrokiem z góry do dołu, patrzenia na nogi itp? Czy można po tym odruchu mieć pewność że facet jest hetero? Jak uważacie, a może ktoś wie?

Gość gość
Heloł???

Gość gość
Ja kiedyś znalam gościa co był na 100 % koepletnym gejem, mieszkał z partnerem, wynajmowałam im mieszkanie, i kiedyś przyszłam po kase, i miałam bluzke na ramiączkach co sporo odsłaniała, a mam czym oddychać, i tez widziałam ze spojrzał.. ale nawet kobiety się nieraz gapia...

Gość gość
Ludzie ogólnie mają tendencje się patrzeć, nie znaczy, ze im się od razu podoba.

Gość gość
a po co niby? owszem jak idzie BARDZO ładna czy zgrabna dziewczyna to obejrzę, tak jak patrzę na ładne budynki, widoki, rośliny itp. Dla kontemplacji piękna. Natomiast tzw. "obcinanie wzrokiem" zostawiam dla facetów; lubię zgrabne jędrne męskie tyłki, wypokłości w kroku, zgrabne nogi, klatę, sylwetkę, twarz itp. I to na nich patrzę jako na obiekt seksualny

Gość gość
Tak myślałam, więc on nie może być gejem, skoro ma typowo męskie odruchy i skoro czuję się przy nim w 100% jak kobieta przy mężczyźnie.