Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wrazenie ze faceci inaczej pojmują małżeństwo..

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście ze wina facetów. Jakby każdy swojej córce czy zonie przywalil parę razy to by się nauczyły.

Gość gość
Prawda nest taka ze świąt schodzi na psy odkąd kobiety mają prawo głosaaaau. ooooo taaaak

Gość gość
macie racje:) wczesniej było lepiej jak chlop mial kase a zona musiala zamknac morde i chociaż lał ją jak błoto i jej dzieci również, ona sama nie miała nic do powiedzenia i musiala znosić swoj los pewnie, że lepiej dla psychopatow znacznie lepiej:o

Gość gość
14:13 Dokładnie. Teraz może sobie wyjechać np do Anglii, znaleźć jakiegoś Araba i też dostawać po mordzie. ;).

Gość gość
Nie trzeba nikogo w Anglii szukac znam sporo polakow bijacych zony zreszta widac i slychac o tym od zawsze taka narodowa tradycja teraz na szczescie kobieta moze odejsc, ale wczesniej? z dziecmi?

Gość gość
:O chyba nie widzicie jak wolność kobiet psuje spoleczenstwo. Przemoc zdarzala sie kiedys i zdarza dziś ale kiedys mniej jej bylo

Gość gość
wolnosc kobiet psuje...nastroj psychopatom:D juz nie mogą bezkarnie sie znecac nad rodziną, wiedzac, że kobieta nie ma gdzie i za co odejsc:) teraz można się śmiało wypiąc na takiego typa

Gość gość
Odejść mogła zawsze. Powody z jakich nie odchodzą sa ciągle takie same, brak kasy, dobro dzieci itp. Różnica jest tylko taka ze kiedyś taki facet był ptzez społeczeństwo wytylany palcem. Dzisiaj każdy mówi "widocznie ona to lubi bo inaczej by odeszła, rownouprawienie".

Gość gość
Poza tym kiedys jak dostala to przemyslala sprawę. A dziś się naczyta durnych gazet i nadal fika.

Gość gość
widze, że tu sami damcy bokserzy:o łatwo tak z łapami na mniejszego i słabszego co? a może idz się bohaterze zmierz z równym sobie?:o

Gość gość
Dodam tylko że kiedyś żadna nie chciała rozwodnika. Dzisiaj taki facet nie ma problemu ze znalezieniem kolejnej. Często jeszcze jej bardziej zależy niż jemu.

Gość gość
Kobiet są dobre i złe, faceci też są i dobrze i źli... musimy nauczyć się wybierać tych partnerów których chcemy i nie podlegać oślepieniu miłości która często zagłusza racjonalny osad

Gość gość
Widzicie kobiety czytajcie uwaznie !!! Jakiej tragedii dokonujecie puszczajac sie z byle kim i potem wracajac do meza

Gość gość
Mój mąż nie potrafi mnie zaspokoić, po każdym stosunku z nim byłam spięta i nerwowa, od 4 lat zdradzam go z przyjacielem, jest żonaty i nie planujemy żadnego związku tylko bzykamy się dla samej przyjemności i zaspokojenia seksualnego, od tej pory jestem miła i czuła dla męża mimo jego słabości w seksie.

Gość panowie nie żeńcie się
One puszczaja przy prawie kazdej nadarzajacej sie okazji, kiedy tylko trafiaja na kogos kto odpowiada ich idealom atrakcyjnosci, akurat maja ochote i nie zostana odrzucone. Na te ich zachowania wyspecjalizowala sie mala grupa lowcow, ktorzy, sami bez sumienia i honoru, przy pomocy pochlebstw, komplementow, pieknych slowek, udawania, celowo negatywnego mowienia o innych mezczyznach i przedstawiania siebie w dobrym swietle, zabiegow z ubieraniem sie, perfumowaniem, zawracaja w glowach prymitywnym, kierowanym hormonami facetkom. Maja czas i wiedze co na nie dziala i wykorzystuja to na swoje potrzeby w sposob bezwzgledny i niesolidarny w stosunku do mezow czy partnerow ich kochanek. Zaliczaja je i daja kopa. Naturalne ze one sie potem tym nie chwala, ale wystarczy dobrze przyjrzec sie ich zachowaniom, pogladom, ocenie mezczyzn zeby odgadnac ktora takie wlasnie miala doswiadczenia. Im ktoras bardzie na mezczyzn psioczy, tym bardziej jest pewne, ze sie puscila, pokretnie tlumaczac ze sie zakochala, i zostala puszczona w trabe. I nagle wszyscy na jakis czas sa be. Z tym ze one w swoim prymitywizmie nie odrozniaja normalnych mezczyzn od zigolakow i obarczaja pierwszych cechami tych drugich. Pewien zabieg myslowy pomaga im trwac i miec dobre samopoczucie: potrafia sobie wmowic ze sie zakochaly w tym innym, bo ich maz, czy partner, nie dawal im tego, czego potrzebowaly (zapomnialy bidulki, ze sie opedzaly kiedy maz chcial je przytulic albo pocalowac, wysmiewaly komplementy, zniechecaly do wszystkiego i ze bardzo czesto bolala je glowa), pomimo ze najczesciej jest zupelnie inaczej. Ze one nie daja tego partnerowi, czego on potrzebuje, jest dla nich bez znaczenia. Powtarzaja sobie tak czesto te ukuta na wlasne potrzeby ideologie, ze zaczynaja same w nia wierzyc. Albo, kiedy juz zdradzily i ponosza tego konsekwencje, czy maja z tego powodu wyrzuty sumienia, mowia sobie ze juz nigdy wiecej (do nastepnego razu) i nagle czuja ze sa bez skazy, tylko dlatego ze tak mysla. I nawet w ankiecie odpowiedza ze nie zdradzaja, fakt ze to zrobily zostal juz skutecznie zatuszowany w kurzej psychice.

Gość gość
Teraz prawie każde małżeństwo sporo czasu spedza na przegladaniu internetowych stron. Na portalach randkowych aż duszno od zajętych duszyczek. Ciągle czegoś brak. Jak płonie uczucie i jest zgoda, to często kasy nie ma. Jak ma się kasę to brak czasu i zrozumienia. Jak ma sieprawie wszystko to sie wkrada nuda. Nikomu sie nie dogodzi. Takie życie rózami usłane jest tylko w basniach. Czytaliście chatę za wsią? " Bo tylko w bajce wszystko kończy sie weselem , w zyciu od tego się zaczyna". Ja też zdradziłąm męża, ale nie żaluję. Fajnie było. Tylko raz, ale fajnie. Nie powiem mu bo po co? A ja mam co wspominać bo to najlepszy seks jaki do tej pory mi się przytrafil. Z przyjacielem. Po tym incydencie nadal jest między mna i mezem i miedzy mna a przyjacielm ok. Tego juz nie powtorzymy, ale oboje jestesmy bardzo zzyci ze soba.

Gość gość
to straszne

Gość gość
straszne? to jakis HORROR!

Gość gość
A wy co mysleliscie ze kobiety są swiete?????

Gość gość
Tak sie rozczulacie nad bitymi kobietami a one same tego chca. Ile to polek leci na czarnych czy muslimow?

Gość gość
a ile zdradza?

Gość gość
Ja meza nie zdradzam i nie sugerujcie sie wpisami kilku niezrownowazonych bab które nigdy nie nadawaly sie do malzenstwa

Gość gość
Kazda zdradza

Gość gość
Cóz to prawda że ryzyko trafienia na kogos złego kto moze zniszczyc nam zycie jest duze.. ale jesli trafimy na kogos dobrego bedzie extra

Gość gość
up

Gość gość
kazdy z nich niszczy zycie pierrtole takie uklady

Gość gość
no wlasnie co z tym

Gość gość
choroby weneryczne, przedwczesna smierc, wegetowanie xxxx haha a to dobre :D

Gość gość
Mam wrazenie ze faceci inaczej pojmują małżeństwo ponieważ oni chcą się ciagle bawić i nie brac żadnych obowiazkow na sibie

Gość gość
Zawsze mówiłem, że instytucja małżeństwa, BA! Instytucja łączenia się w pary u homo-sapiens jest nie do przyjęcia. Każda samica kobinuje, jak dać innemu, a każdy samiec chce rżnąć coś, co inaczej pachnie niż jego własna samica. Na tym Globie powinien być PIĘCIOMILARDOWY Swingers-Club.