Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się gorsza od innych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Koleżanki wychodzą za mąż, są zaręczone, a ja nie mam nawet chłopaka od 3 lat. Niby uważają mnie za ładną, podrywają, potrafili mnie prosić o numer na ulicy, ale ciągle nie nadziałam się na nikogo "swojego". A ostatnio i tak za malo osób poznaję, a przecież chłopak przez komin nie wpadnie. Starałam się, umiałam zrobić pierwszy krok w kierunku chłopaka, który mi się podoba, ale nigdy nie wychodziło. Raz wprost mi chłopak powiedział, że jestem ładna i inteligentna, ale wydaję się za poważna. Jakby ktokolwiek zadał sobie choć trochę trudu, żeby mnie poznać, to wiedziałby, że jestem spontaniczna i nie lubię się nudzić... I tak na dzień dzisiejszy uważam, że się otworzyłam i pokazuję bardziej prawdziwą siebie... Ale będę się czuła gorsza od innych.

Gość gość
Mam tak samo. Nie łam sie tym co powiedzą inni. Co ich to obchodzi...

Gość gość
To już nawet nie o to chodzi. Po prostu czuję się samotna :). Nie jestem zdesperowana, ale brakuje mi kogoś bliskiego, to chyba dość naturalne :).

Gość gość
Masz rację jest to naturalne. Sam jestem samotny wiec wiem co czujesz ;) Na siłę nie ma co szukać. Po co? Zeby zapchac dziure na siłę? Bez sensu.

Gość gość
wymagasz modela wstyd

Gość gość
Idź byc głupim gdzie indziej.

Gość gość
21:09] Ano tak, ja byłam w jednym takim związku (błąd młodości) i sensu to nie ma najmniejszego. Widzę zresztą trochę niedobranych par (nawet mój brat jest niestety w takim związku) i nie zazdroszczę. Zresztą możliwe, że są w tych związkach z przyzwyczajenia albo właśnie dlatego, że boją się być sami. A ja wierzę, że każdy człowiek może być szczęśliwy i gdzieś tam na świecie jest ktoś odpowiedni dla nas :) tylko musiałam trochę ponarzekać, że ja się jeszcze nie nadziałam na nikogo takiego ;)

Gość gość
nie martw sie

Gość gość
ojej

Gość gość
up

Gość gość
Dlaczego czujesz sie gorsza? Przeciez tez mozesz miec chlopaka.Kazda moze:)