Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciółka mówi że jestem wieśniarą

Polecane posty

Gość gość
Tak ma rację skoro ją nazywasz przyjaciółką? ??!!! Zmień tę osobę na bardziej tobie przyjazną.

Gość gość
Teraz dużo torebek to podróbka. Skąd wiesz że twoja przyjaciółka ma oryginał.

Gość gość
A gdzie ja napisalam ze ona ma droga markowa torebke? Szczerze to nie wiem co ona nosi, co to za firma bo mnie to nie interesuje, za to ona bardzo interesuje sie tym co ja mam na sobie

Gość gość
Znajdz sobie bardziej zrównoważoną psychicznie przyjaciółkę. Ta baba po prostu dowartościowuje się dołując Ciebie na każdym kroku.

Gość gość
Ona mnie nie dołuje, raczej śmieszy mnie jej zachowanie :) nie mam powodu zeby czuc sie od niej gorsza

Gość gość
Sorry, ale twoja przyjaciółka to idiotka.

Gość gość
Kosmetyki od Ziai są z******te, o wiele lepsze niż te drogie od vichy. Sorry, ale w cenie jednego kremu od vichy mam kilka od Ziai. Działanie mają podobne - jak ma coś nie pomóc to nawet jak stówę będzie kosztowało to nie pomoże. Szkoda, ze Twoja koleżanka tego nie wie (tak, celowo nazwałam ją "koleżanką", bo to już dawno nie jest przyjaciółka). No, a propo Ziai! Jak chcesz jeszcze bardziej zaoszczędzić na ich kosmetykach to kupuj je przez Internet, dość, że są sporo tańsze niż w sklepach stacjonarnych to jeszcze mają fajne promocje, dzięki którym kupisz niektóre produkty naprawdę za grosze :) sama zobacz: https://e-ziaja.com/pl/

Gość gość
Wieśniactwem jest ocenianie ludzi na podstawie tego czym jeżdżą i jakie kosmetyki/ubrania mają. Smutne, że ludzie zwracają uwagę na takie pierdoły, a zapominają o prawdziwych wartościach.

Gość gość
23.25. 100% racji. A "przyjaciólka" Autorki jest toksyczna. Zatruwa atmosferę.

Gość gość
wiesniactwo to stan umysłu ,twoja przyajciółka to absolutna wieśniara, tego nie da się wykorzenić kosmetykami i kasą