Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, mały kotek ma pchły !!

Polecane posty

Gość gość
Kot atakuje lustro, 'wznosi łapki do góry' i tak skacze :D podobnie jest z pianinem,gdzie widzi swoje odbicie. Najśmieszniej jest z wodą - gdy nie widzi tam 'drugiego' kota, chętnie pije, ale jeśli już 'go' zobaczy, wkłada łapkę do miski i uderza w powierzchnię wody, zdziwiony, że po wszystkim jest cały pochlapany :D dzisiaj kupiłam mu po legowisko, ale i tak woli moje kolana. Klatka papugi stoi na ziemi i gdy kot do niej podchodzi, papuga stroszy się, stawia.czubek do góry, rozkłada skrzydła i syczy, a kociak ucieka na drugi koniec mieszkania :D

Gość gość
Ale masz wesoło. :-) Rośnie bystry kotek:)

Gość gość
Z pchłami u znalezionego kotka zawsze trzeba iść do weterynarza. :) Ja z moim poszłam do http://wetfranciszek.pl/ , tam doradzili mi odpowiednie szampony i całą resztę. Jestem zadowolona z tego gabinetu.

Gość monikacicha90
Ojej biedne maleństwo ;( takie małe a już mu dokuczają pchły :(:( Wiadomo, maluchom nie wszystko można podać, ale możesz spróbować z obrożami przeciw insektom dla kociąt od Francodex (ostatnio widziałam je na https://www.naszezoo.pl/pl/c/Kot/70), podobno dla małych kotów są bardzo dobre i naprawdę nieźle działają :)

Gość gość
a sępy na kocim nieszczęściu żerują i te pieprzone gabinety reklamują. Jak te pchły normalnie, czym popsikać ekran, żeby nie było waszych cholernych reklam?

Gość gość
Kiedyś napisałam, że mi kot zdechł, to się dowiedziałam, że jakbym z nim chodziła do wet. janeczek z Wrocławia, do jakiegośtam w Pile, w Szczecinie, to by mi kot nie zdechł, bo tam służą radą i pomocą. Wściekam się jak widzę tych żerujących na naszym nieszczęściu, upychających te głupie teksty z reklamami gabinetów. Kota mam nowego i tam się nie wybiorę, nie po drodze mam akurat, jak mieszkam przy granicy z Czechami

Gość gość
Tu autorka odnośnie reklam - dobrze wiedzieć, co jeszcze? Mam jechać z kotem z.Zakopanego do Gdańska, bo tam znajduje się legendarny weterynarz? :o kotek już jest zdrowy, pojedzie ze mną na wakacje.

Gość gość
tak nawiasem mówiąc - @17.29 - :D , zostaniesz raperem :)

Gość gość
jak mu dasz na imię, a może już ma? ☺

Gość gość
Ma na imię Andy :)

Gość gość
Jak się miewa kotek?:)

Gość gość
tak myślę, że pewnie rozrabia, jak zawsze. Mój kot jak się zobaczył po raz pierwszy w lustrze, to wystraszył się i uciekł. Kiedyś znowu podszedł, dotknął łapą i potem stawał, siadał, obrót w bok zrobił obserwując lustro, chyba wie, że to on, już nie ucieka

Gość gość
Z kotkiem w porządku :) jest bardzo odważny, podchodzi do drugiego kota, który warczy i syczy, aż się prosi o pójście w ruch pazurów, jest dla kotki po prostu irytujący :D wchodzi do doniczek i rozrzuca ziemię, biega z prędkością światła, wydając przy tym odgłosy, jakby ktoś go(przepraszam za określenie)... gwałcił :D

Gość gość
Cieszę się, że z kotkiem w porządku. Wrzucisz jakieś zdjęcie?

Gość gość
Musisz jak najszybciej iść z kotkiem do weterynarza. Na pewno doradzi Ci jakieś dobre środki. Kiedy mój szczeniak złapał pchły, zaprowadziłam go do http://weterynarz-szczecin.info/ i świetnie mi doradzili.

Gość gość
Ło Jezu! Ło Boże! Przecież już była, nawet kilka razy! Walcie się w końcu z tą reklamą co?

Gość gość
strasznie natrętne te reklamy i jak dla niedorozwoja. Każdy dzieciak wie, że znalezione koty najlepiej od razu do weterynarza, tym bardziej jak chcesz zatrzymać znajdkę ☺

Gość gość
Nawet się hieny nie pofatygują, żeby przeczytać cały topik, tylko walą tym spamem na oślep.

Gość gość
Jeśli komuś pomoże, nasz mały kotek (1-2tyg) byl okropnie zaatakowany przez pchły, było ich mnóstwo, strasznie go męczył, weterynarz poradził by (wyłapać kotka w oleju roślinnym) i wiecie co? Po prostu rewelacja, wszystkie się podusily pokleily, można je normalnie wyczesac a resztę zrobi kocia mama ^^ parę h później kotek był już normalny, zdrowy i bez tych pasozytow

Gość Pomocy

Mój mały kotek został odpchlony i nadal ma pchły...