Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z bardzo znaną osobą..iść w to czy nie??

Polecane posty

Gość gość

Znamy się od ponad roku, póki co wie o mnie tylko jego najbliższe otoczenie..boję się utraty swojej prywatności a z drugiej czuje coś do niego..on chce być ze mną..nie wiem co robić kompletnie bo wiem że jak w to wejdę to już nie ma odwrotu i to mnie przeraża

Gość gość
ja się wycofałam bo kocham anonimowość,ale jak bardzo kochasz to może warto :-) poza tym może da radę się długo ukrywać ,porozmawiaj o tym z nim

Gość gość
jak to znana osoba na kafeterii to śmiało możesz w to wejść :P

Gość gość
gość 02:23 dzieki za odpowiedz :) właśnie boję się że jak w to wejdę to ciężko będzie się wycofać bo już będzie się to za mną ciągnęło że tak powiem długo długo i też to bycie na fleszach itd jest denerwujące..ocenianie przez ludzi..itd a raczej ciężko będzie to utrzymac ,,po cichu" na dłuższą metę

Gość gość
oczywiście rozmawiałam z nim o tym..ale on się zdenerwował tylko, że co się przejmuje itd.że my mamy być ze sobą dla siebie a nie ludzi..ciężko mu wytłumaczyc to że dla mnie to ,,nowy świat" on już w tym trochę siedzi także jest przyzwyczajony..powiedział że on nie ma zamiaru się ukrywać dłużej

Gość gość
Tyle kasy i fejmu ptzejdzie cibkolo nosa.

Gość gość
pewnie musisz byc oszalamiajaco piekna skoro znany celebryta sie o ciebie stara a ty sie zastanawiasz.a moze jestes przecietna ale mlodziutka laska a on 50 lat starszy i chetna sie znalazla?opowiesz sczegoly, ale bez wydawania kto to?

Gość gość
nie jest 50 lat starszy :D jakby mi chodzilo o kasę to napewno nie miałabym dylematów żadnych więc nie wkurzajcie mnie takim gadaniem że jak już związek z kimś znanym to dlatego bo kasa..co mi z jego kasy? to są jego pieniądze i mi nic do nich, nawet grosza z tego nie mam bo nie chce zwyczajnie mi nie chodzi w nim o to, miałam okazję w życiu być z różnymi osobami mającymi kasę gdzie bym była obdarowywana prezentami ciągle ale nigdy w takie coś nie weszlam bo nie umiałabym być z kimś ze względu na kasę..bo nie byłabym szczęśliwa, choć pewnie jak z nim bym się zgodziła być to taką będę mieć opinie, że kasa, że to że tamto...bo tacy są ludzie i właśnie tu choćby nie wiem jak człowiek tłumaczy to oni i tak swoje i jeszcze dołożą że jak sie tłumacze to tymbardziej kłamie :D on ile razy mi chciał dac pieniądze na coś to nigdy nie przyjęłam bo nie chce, wkurza mnie to że on musi być tym kim jest..bo wolałabym by był normalnym pracownikiem fizycznym wtedy nikt by mi nie zarzucał że widzę w nim kase..a tak to..będe w jego cieniu..jak ta Sara Boruc czy Anka Lewandowska..choć Ania coś tam osiągnęła też sama..ja natomiast zajmuje się czyms co lubię bardzo a nie bardzo na tym da się jakieś sukcesy mega osiągnąć by nie być w cieniu...podpowiem wam tylko że to brunet :)

Gość gość
Sława, młodość i uroda szybko przeminą!

Gość gość
Czemu nie ma odwrotu? To celebryci sie niby nie rozstają z partnerami tyko wiążą do końca życia? Na jakiej planecie?

Gość gość
Nikogo to nie obchodzi

Gość gość
Wyrwałaś Nergusia? Ma konto na Tinderze i szukał ofiary☺

Gość gość
A może Damiana z Warsaw Shore?

pewnie musisz byc oszalamiajaco piekna skoro znany celebryta sie o ciebie stara a ty sie zastanawiasz.a moze jestes przecietna ale mlodziutka laska a on 50 lat starszy i chetna sie znalazla?opowiesz sczegoly, ale bez wydawania kto to? x ale tępe tipsiary się tu wypowiadają, co ma chuj do pierogów?

może to Michał Wiśniewski, za czasów mojej młodości był nienarżnięty, a może teraz hipstersko chce zwykłej panny

Gość gość
a może to Kamel? Też się błąkał bez przydziału

Gość gość
wiem, że się rozstają ale to nawet gdy się rozstają to jest o tym szum długi czas, sama czytam gazety, artykuły na różnych portalich na temat różnych par i widze jak to się kręci niestety i dlatego mnie to tak przeraża. Ktoś napisał, sława, uroda i młodość przemija..oczywiście że tak..ja tak jak pisałam nie chce być sławna, stąd te dylematy. Ale cóż..jakoś się to ułoży może, najgorszy pierwszy krok w którąś stronę potem to już jakoś będzie :) nie, nie chodzi o Wiśniewskiego :P to z pewnością ;)

Gość gość
wybaczcie błędy ale pisze z dotykowego, ze słownikiem i strasznie pokręcony ten tel :D

Gość gość
Hehe to Szpak napewno:-D

Gość gość
ludzie gadają, że mu się dziewczyny nie podobają. To nie on

Gość gość
Witajcie:) nie, Szpak też nie, starszy troszkę nie tak młody chłopak jak Szpak :D

Gość gość
Napisz chociaż, z jakiej branży :) muzyczna, aktorska, piłkarz? jak oceniasz sie z wyglądu?

Gość gość
To piosenkarz, troche starszy, lysy... 😍

Gość gość
Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz.

Gość gość
Rysiek Rynkowski.

Gość gość
Endriu Grabowski vel Kiepski?

Gość gość
kurcze boję się powiedzieć..że kiedyś w razie ,,wu" mnie skojarzycie :D co wam mogę powiedzieć na jego temat więcej takiego neutralnego..hmm że w tamtym roku było o nim głośno :P

Gość gość
Ale powiedz jaka branża i tyle :)

Gość gość
Strzelam, Dawid Podsiadlo.