Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z bardzo znaną osobą..iść w to czy nie??

Polecane posty

Gość gość
Witaj, nieznajomy... hihi ;)

Gość gość
ona napisała, że nie jest aż tak młody jak Szpak, wiec tym bardziej Podsiadło.

Gość gość
hahaha, teraz rozkminiać będziecie, ulubiona rozrywka ludu. Nie bądźcie jak dzieci, przecież ona wam nie powie tyle, żebyście zgadli :D

Gość gość
Ja tam nie moglbym byc z kims znanym. Nie kubie lansu, halasu i zycia na tapecie.

już przestań tak kokietować jak ci sie podoba to jasne ze z nim bądź, zawsze możesz unikać ścianek i nie zgodzić sie na rozpowszechnianie wizerunku i tabloidy będą musiały zasłaniać ci twarz

Gość gość
Też tak uważam, bez ryzyka nie ma zabawy a zycie powinno byc zabawą :D Na pewno nudzić się nie bedziesz, ale też możesz dużo zrobić żeby nie być laleczką do towarzystwa czy "żoną męża" z tytułu tylko być w ukryciu. Te laski o których wspomniałaś same dążą do tego zeby być rozpoznawalne i na tapecie, taka np. żona Błaszczykowskiego, kto wie w ogóle jak wygląda, słyszy się o niej coś? Jak zrezygnujesz teraz to będziesz żałowała pewnie :)

Gość gość
No właściwie macie racje :) szkoda było by tylko ze strachu dac sobie z nim spokój dlatego że poprostu pokochałam go..i mimo wszystko było by mi ciężko rozejść się z nim a i tak bym o nim słyszała czy to w mediach czy gdzieś tam..tyle że jak o nim słyszę obecnie to się tylko uśmiecham bo nikt praktycznie o nas nie wie..szczególnie z mojego otoczenia bardziej z jego...ale tylko najbliższe otoczenie..;)