Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akido123

odchudzanie lipiec 2016 :)

Polecane posty

Gość akido123

Cześć :) nie jestem dobra w szukaniu wątków na tym forum, ale postanowiłam założyć nowy. Szukam wsparcia przy odchudzaniu, zawsze raźniej. Staram się z partnerem 3 lata o dzieciątko bezskutecznie, a że mam +20 kg na wadze postanowiłam to zmienić. Lekarz mówił, że może pomóc w tym "prawidłowa" waga. Pozatym nie chciałabym w ciąży dobić "setki". Chce mieć zdrowe ciało, aby jak najlepiej się przygotować do tego :) Czy są jakieś osoby chętne do wspierania się podczas tego trudnego okresu ? Gubię szybko motywację. Pozdrawiam :)

Gość gość
Jabym czytala o sobie :) tez sie staramy,bezskutecznie,do zrzucenia mam około 10 kg,z wytrwaniem najcieżej chyba ...

Gość gość
Dla mnie ciężko jest z motywacją. Jestem w stanie wytrwać jakiś czas, ale potem wracam do słodyczy. Różnych metod próbowałam. Teraz sobie postawiłam za cel 6 kg i bez drakońskiej diety. Sport i racjonalne jedzenie. Mniej węglowodanów, cukrów. Wszystkiego też nie odstawię, ale zminimalizuję. Kupiłam jeszcze tabletki red tea na lepszą przemianę materii. I własnie piję więcej wody i zielonej herbaty. Zobaczymy. Dołączam się do wyzwania. Jeśli macie jakieś pomysły lub sposoby na odchudzanie to chętnie poczytam.

Gość gość
Ja za ograniczeniem jedzenia nie jestem,w moim przypadku tylko całkowite odstawienie słodyczy i chleba da jakiś rezultat. Chcę za to systematycznie ćwiczyć, 3 razy w tygodniu,do tego codzienne spacery minimum 5 km

Gość gość
Ja jak zrzuciłam -8kg dopiero zaskoczyłam;)

Gość gość
Ja chętnie! Mam do zrzucenia ok. 5kg, totalnie nie mam kondycji. Chciałabym odstawić słodycze i ćwiczyć co drugi dzień.

Gość gość
Ja od dzis,5 posiłków,zero chleba,słodyczy,gazowanych słodzonych napojów,rano na czczo pół cytryny ze szklanką wody i ćwicze z fit matką wariatką na fb ;)

Gość gość
Nie ma co sie katować. Przecież odstawienie słodyczy i słodkich napojów gazownaych nie jest bardzo trudne.. wprawdzie ze słodyczami ja też mam problem - zawsze podkradnę chociaz kostkę czekolady. Ale wazne sa czeste i ciężkie ćwiczenia! No i pamiętajcie o nawadnianiu ;) Ja ostatnio lubie sobie zrobić wodę z zieloną herbatą :)

Gość gość
a masz jakas swoja ulubiona herbate. ?

Gość gość
No ja często kupuje takie z teekanne, sa rozne smaki zielonej, czy to z pomarancza, brzoskwinia, albo opuncją :)

Gość gość
Dziewczyny poczytajcie o diecie przyśpieszającej metabolizm, nie ma w niej ograniczeń kalorycznych tylko lista produktów, które można jesć w dane dni. Słodycze też można jeść - ale tylko dozwolone ;) Jest też grupa wsparcia na facebooku - szybki metabolizm. Dołączcie i zobaczycie jak zdrowo i bez wyrzeczeń można schudnąć :)

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

-Numer jeden wśród preparatów wspomagających trawienie, przyspieszających metabolizm oraz ułatwiających odchudzanie i dbanie o szczupłą sylwetkę. - Produkt jest chętnie wybierany przez osoby chcące świadomie dbać o swój wygląd, bez żadnych skutków ubocznych i przykrych symptomów towarzyszących gubieniu zbędnych kilogramów. WEJDZ NA STRONE I DOWIEDZ SIE WIECEJ ROWNIEZ NA TEJ STRONIE ZROBISZ ZAMÓWIENIE: http://nplink.net/cTKrr3xa

Gość lilina212
Dla mnie numerem jeden jest African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu udało mi się rzucić 16kg w 2 miesiące moim zdaniem to sporo;) ale dzięki temu mogę w końcu wskoczyć w bikini!

Gość gość
Zeszłam już z wagi od stycznia 10 kg. a teraz waga stoi w miejscu :/

Gość Mammaola
Jestem na diecie od 6 lipca - 7,1kg - 10cm w tali, -14cm w brzuchu, -6cm biodra, - 4cm udo.

Gość soczysta891
Jak dla mnie również African Mango http://szczupla-kobieta.pl jest numerem 1 i nigdy nie zamieniłabym go na nic innego;) Dzięki niemu zrzuciłam 32kg w 4 miesiące!

Gość ~karolaa
odchudzanie może być przyjemne! spraw, aby zdrowe nawyki stały się Twoją codziennością, stylem życia - zobaczysz ze kilogramy same zaczną ubywać. pamiętaj też o wypoczynku i regeneracji - to bardzo ważne! ja uwielbiam jeździć w góry, gdzie mogę wypocząć i aktywnie spędzić czas, jeśli najdzie mnie taka ochota. Polecam Nosalowy Dwór - mają świetną strefę saun i basenów.