Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minka2000

Co on ma w głowie ?

Polecane posty

Gość Minka2000

Cześć dziewczyny , spotykam sie z pewnym Panem nie potrafię go kompletnie rozgryźć , doradźcie co robic, czy powinnam odpuścić , czy dac sobie czas . Mianowicie Pan z początku relacji był przeze mnie mocno adorowany , było bardzo miło , tzn. Tez wykazywał mocno inicjatywę , niestety w pewnym momencie odniosłam wrażenie ze sie wycofuje /przyczyny tego stanu nie znam/ mimo wycofania dzwonił, pisał SMS , zapraszał na imprezy ale nie przytulał, nie całował itp . Zwariowałam ze złości bo tak łaził 3 miesiące i łaził , w koncu nie wytrzymałam i spytałam co on czuje - niestety nie wiem jak dziecko on nie chce rozmawiać o uczuciach , stw ze mam dość - miedzy czasie próbowałam sie jeszcze do niego przytulać myśląc ze mam do czynienia z kimś kto ma problem z emocjonalna niedostępnością , ale w koncu naprawdę postanowiłam odpuścić ! Zero SMS , propozycji z mojej strony itp - tylko 40% spotkań akceptuje - bo mam wrażenie ze dostał mnie na tacy i stad zachowanie . No i mija 3 tydzien od zmiany mojego zachowania a ten codziennie pisze SMS , prawie codziennie chce sie spotykac ale z tego nic nie wynika ! Kompletnie nic ! Co on ma w głowie i co mam robic ? Sprawa sie juz ciągnie 9 miesiąc . Wolałabym jak nie jest zainteresowany zeby do mnie nie pisał i dał mi zyc ! A tak ani o nim zapomnieć ani z nim byc ;-/

Gość gość
koopnij go w gniazdko i czesc

Gość gość
sieczke ma w głowie i ty sobie tez sieczke robisz. on nie jest toba zainteresowany na powaznie.

Gość Minka2000
Czyli co zrobić ? Zeby dał mi spokoj , ja mu odpisuje na SMS nawet i na drugi dzien wyraźnie daje mu odczuć ze odpuscilam a ten dalej mi dupe zawraca mam mu napisać zeby dał mi spokoj ? Bo powiem szczerze ze ten jego rodzaj inicjatywy tylko mnie wkurza ... Bo nie moge sie od niego uwolnić