Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki tablet kupić dziecku?

Polecane posty

Gość gość

Moja córka, siedmiolatka, bardzo chce mieć tablet. Jej koleżanka ma i moja błaga. Ja nie jestem zwolenniczką elektroniki dla dziecka, ale mam jeszcze nastolatkę i faktem jest, że mała często pożycza od starszej laptop czy iphona i gra albo słucha muzyki, ogląda teledyski... Starsza twierdzi, że może lepiej żeby korzystała ze swojego... W sumie może i tak, ale jaki tablet kupić? Samsung Galaxy tab 4 7.0 T230 będzie ok? Czy Lenovo /modeli dużo/. Na co zwrócić uwagę? A może jeszcze inny? Nie chciałabym wydawać więcej niż kilkaset złotych /max do 500zł/. Córka na pewno oglądałaby krótkie bajeczki, słuchała muzyki, grała. Pewnie niewiele więcej. Czy do takiego tableta można kupić kartę internetową? Ja się na tym wcale nie znam, pytałam w sklepie to mi zaproponowano sprzęt za 2tyś. Dla dziecka w takim celu nie wydam tyle pieniędzy. Proszę o pomoc, może jakiś link do konkretnego modelu. Będę wdzięczna.

Gość gość
Ksiazke dziecku kup a nie tablet głupia mamusiu.

Gość gość
gość 15:33 jesteś pospolitym chamem. Pisze autorka, że nie jest zwolenniczka elektroniki dla małego dziecka, ale corka i tak korzysta z laptopa starszej siostry, więc sytuacja jest troche patowa. Kobieta pyta sie grzecznie o radę, a ty ,pospolity chami, po co sie wtrącasz z obraźliwym słowem?

Gość Michałekzklonowa32
Nie ma na co czekać z zakupem tabletu. To gadżet dla wszystkich w każdym wieku. W krajach wysoko rozwiniętych tablet nie jest czymś nowym, to sprzęt, którego używa się w szkołach, przedszkolach, zajęciach pozalekcyjnych, w domu, podróży etc. Każdy go posiada. Tablet to inny świat. To nie tylko gry i zabawy dla dziecka i szkoda, że jest tak traktowany. To multimedialne kompendium wiedzy, które jest ultra proste i dla każdego. Osobiście odradzałbym te wszystkie tańsze modele. Ja polecam model https://ispot.pl/ipad-ipad-mini-4 i możesz go kupić na raty.

Gość henio77
hmm moze przejdź się do media expert, powiedz jaki masz budżet, na pewno coś Ci dobiorą :)

Gość gość
No tam ci w żółtym całkiem niezłe pojęcie mają o sprzęcie

Gość gość
no ja właśnie się zastanawiam czy w me na komunię nie kupić lapka chrześnicy

Gość gość
To się nie ma co zastanawiać, zapytaj rodziców. My będziemy brać rower indiana