Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

witajcie o to moje miasto

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość
Podoba wam się?

Gość gość
A co to za zaścianek i dziura

Gość gość
Up

Gość gość
To nie jest zaścianek tylko miasto Namysłów leżące w województwie opolskim

Gość gość
To nie jest dziura

Gość gość
To nie jest dziura zrozum to idioto ile razy mam c***isać nagrywać filmiki dawać zdjęcia co? I przedstawiać dowody i nie pisz że inni mi udowodnili że Namysłów to dziura oni dowody sobie mogą w d**e wsadzić bo nigdy w Namysłowie nie byli i nie znają tego miasta i ich pseudo dowodów nigdy nie uznam bo w tym mieście nie byli to ja ci udowadniam zdjęciami filmikami argumentami że Namysłów to nie jest dziura

Gość gość
Prawiczy po/je/ba/ni/czy schizofrenik ch/ujo/frenik w*********j i to bzdura co piszesz i s********j

W namyslowie szpitale celowo usmiercaja emerytow, zeby zaoszczedzic a pieniadze z oszczednosci trafiaja na fabryke piwa namyslow. Lekarze sa tam przekupieni, istny auschwitz. Robia to samo ci mengele z zydami i karlami. Trzymajcie sie z dakeka od tego nazistowskiego miejsca, a piwo namyslow unikajcie, bo to trucizna, trutka na szczury.

Gość gość
W*********j wsadź sobie idioto w d**e te twoje komentarze napisane na poczekaniu gratuluje wyobraźni w*********j i stul ryja zdzirski frajerze i s*********e jak jesteś taki mądry to mi napisz co chcesz mi twoimi żałosnymi komentarzami udowodnić? Chyba tylko to ze jesteś parszywym gnojem i idiotą ile razy mam pisać jak powyżej że dowody to możesz sobie w d**e wsadzić i chuj mnie to obchodzi jakie ty wypociny do mnie piszesz stul ryj cwelu piertolony :P

Gość gość
to zadoopie którym upośledzony zyebie spamujesz to DZIURA! I dobrze o tym wiesz ułomie

Gość gość
Nie nie wiem bo to nie jest dziura ileeeeeee razy mam ci przygłupie to jeszcze udowodnić ile razy mam ci pisać że te twoje dowody w doope sobie wsadź nie byłeś w Namysłowie nie znasz miasta to zamknij ryj i wiem że prawiczy schizofrenii i naczelnik moczelnik to twoje projekty

Gość gość
I przygłupie ile razy mam c***isać że nie porównuj małego miasta jak Namysłów do dużego i czemu akurat Namysłów obrażasz a setek brzydszych biedniejszych mniejszych miast to nie?

Gość gość
Ile razy mam ci udowadniać że Namysłów to nie jest dziura ile zdjęć i filmików i innych dowodów mam ci jeszcze przedstawić co? Jesteś tępy bo do ciebie k****o nic nie dociera kompletnie nic ps nigdy nie byłeś w Namysłowie wiec twoich dowodów nie biorę pod uwagę w d**e sobie je wsadź jesteś dla mnie nikim

Gość gość
i jeszcze jedno napisz mi co ty masz z tymi dziurami chvyuju pierrtolony? dziurę to ty masz na mózgu frajerze ja sie ciebie nie boje ps ty mnie po ip nie namierzyłeś bo za głupi na to jesteś wszedłeś po prostu w panorame firm a tak każdy głupi potrafi jesteś dla mnie ścierwem marze by twoją mordą przejechać się po autostradzie i wytrzeć tobą podłoge wredna śmierdząca sciero :d

Gość gość
i jeszcze jedno ja nigdy się przez ciebie nie poryczałem i sie ciebie nie bałem bo to był blef a ty jesteś taki głupi że się nawet nie zorientowałeś że to był blef:d

Gość gość
Śmieciu ty pi/po masz ch/uja na ryju co się z tobą kur/wa dzieje homocwelu z meliny kartonowej Namysłów

Gość gość
Ty lepiej sprawdź co to jest blef bo nawet nie wiesz co to znaczy ps Namysłów nie jest dziurą zrozum to szamboszczochu piertolony twoje opinie to sobie w dupe wsadź ja zawsze mam rację i racją jest to wredna ściero że namysłów to nie jest dziura ani nic podobnego jesteś po prostu żałosny poległeś na całej linii nie warto z tobą dyskutować warszawski słoku którego ojciec przyjechał z gnojowicy-smródki a matka z szambowicy pierdziszewskiej do warszawy i stul ryja ułomie do którego nic nie dociera jesteś dla mnie zerem wielkim zeeeerem i stul ryja bo ci z niego gnojem jebie

Gość gość
13:25 stul ryja bo ci gnojem j***e namysłów to przynajmniej miasto i nie melina nie tak jak twoja gnojowica jesteś zerem powtarzam wielkim zerem

Gość gość
Jesteś dla mnie śmieciem i odpadem przemysłowym śmieciarze z NAMYSŁOWSKIEGO EKOWOD(U) SIE TOBĄ ZAJMĄ ODPADZIE Przemysłowy twoje opinie gnoju to sobie w zad wsadź i won do utylizacji odpadzie

Gość gość
Myślisz odpadzie przemysłowy że nie wiem że PRAWICZY schizofrenik to twój projekt? To się mylisz

Gość gość
Namysłów to wiocha o jakiej nikt w Polsce nie słyszał bo nie ma go na mapie nawet. Mieszkają tam takie wiesniaki buraki chamy wiejskie i pokraki jak ty. Oprócz ciebie i psa co dupa szczeka wszyscy leją na Namysłów haahaha. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. :)

Gość gość
Mylisz się

Gość gość
przecież w tej dziurze nawet wron nie ma bo zawracają wcześniej ot zadoopie z montowniami koncernów i sklepami dla biedoty, gdzie ci robole mogą wydać swoje zarobione 1200. przystanek pks, z którego już nawet autobusy nie odjeżdżają bo nikt tam nie przyjeżdża i nie wyjeżdża. wiocha pełna upośledzonych jak ten spamer gdzie choroby psychiczne się pogłębiają w wyniku chowu wsobnego. jednym słowem: ZADOOPIE

Gość gość
Koorfa skończ mi bzdury są wrony jest to miasto bo ma prawa miejskie od 1249 roku jest na mapach każdych od papierowych po Google maps i w atlasach jak nikt nie słyszał a browar namysłów to niby co ? Pojebany hejterze pojebojterze pojebany śmieciu i odpadzie przemysłowy wypierdalaj