Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki można mieć stres z karmieniem piersią,jak można się tego bać albo brzydzić?

Polecane posty

Gość gość2529
Nie wierzę, że ktoś tu to wstawił ! Ja pier... Rammsteina uwielbiam, ale zaraz żeby kojarzyć to z autorką, trochę przesada. Jest mocno znerwicowana, ale bez przesady :D Będą mieli inni forumowicze miny gdy to obejrzą, teledysk sam w sobie jest śmieszny :D

Gość gość
hahahahahahaha jak potrząsa tymi prosiętami hahaha

Gość gość
gość2529 dziś gimbazo mentalna widać że masz kompleks że krótko karmiłaś piersią bo za cienki bolek na to jesteś ;) a raczej bolesława. i nie, nie jestem autorką... :)

Gość gość
nie wierzę że takie jak wy zowią się matkami, wy w ogóle macie dzieci? tak bardzo mnie ruszają te historie na mój temat że się popłakałam i łkam... ZE ŚMIECHU :D

Gość gość
no tak, rammstein to szczyt intelygencji...gimbazjalnej...wydmuszka człowieczenstwa. słuchałam tego jak miałam 8 lat, czasy słusznie minione pewnie najbardziej cie podnieca jak kolo sztucznym peniolem wymachuje przed występem ... autorke pozdrawiam sama karmiłam poltora roku. brzydzic sie kp? smiech na sali a gosc20:59 niech nie pisze sam do siebie bo sie tylko osmiesza

Gość gość
ja piertole, poziom betonu. autorko tu same lewaczki siedzą i "wyzwolone" atrapy kobiecosci...opłaca sie zakladac tu tematy? nie bardzo... a te od tego teledysku...oj wiem ze chcialybyscie miec swoje wlasne warchlaczki ale niestety jestescie bezplodne albo bez faceta na poziomie i dobrze wam tak.

Gość gość
dla mnie też, kobieta co sie brzydzi karmic...nie mowie ze nie moze, tyko ze sie brzydzi.to nie kobieta. los sie pomylił że wogole została matką

Gość gość
Hehe jestem facetem i teraz z kumplem i piwem w ręku śmiejemy się z was wszystkich. Niby takie mądre jesteście a najeżdżacie na siebie jak jakieś kwoki na targu. Ta co temat założyła powinna się puknąć w czoło i podać sobie ręce z pozostałymi.

Gość gość2529
Wracam sobie z fajnego topiku, a tu proszę czarownicą mnie zrobili a raczej zrobiła sądząc po klonach rosnących jak grzyby po deszczu :D heh przyzwyczaiłam się. Swoje dopowiedziałam mogę spadać na dobre \m/

Gość gość
gosc 2529 i spier...alaj w półprzysiadach, prowokatorko za dychę. za dlugo juz tu piertolisz farmaony, nikogo nie bawisz, jesteś żałosna.a pan powyzej - g...wno kogo obchodzi opinia samca na te tematy

Gość gość
wszyscy poszli nie zauwazyłaś ze zostałas tu sama, przeczytalam caly topik jest do doopy

Gość gość
Można mieć i stres i bol i można se brzydzić. Jestem tego przykładem. Moje dziecko ma w tej chwili 8 lat, zyje i ma się swietnie, krotkotrwaly epizod karmienia piersią (tydzień) nie wplynal w zadnym wypadku negatywnie na jego rozwój.

Gość gość
o co chodzi z tym 2529? Ja tu widzę cztery komenty tylko chyba że coś mi umknęło?

Gość gość
Ale autorka właśnie kpi sobie - sama tak pisała z ludzi którzy mają z tym trudności

Gość gość
Jak można się brzydzić? Ja mam zawsze męża przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Po porodzie w szpitalu karmiłam siarą bo jest zdrowa dla dziecka. Do tego gdy był nadmiar pokarmu z ochotą ssał mąż co byłe miłe dla nas obojga. Wiem że wiele dziewczyn jest zacofanych i to szokuje!