Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ZDARZYŁO SIĘ WAM ZOBACZYĆ JAKĄS ZNANĄ KOBIETE Z TELEWIZJI NA ŻYWO?

Polecane posty

Gość gość

jak te celebrytki wyglądają na żywo?czy tak samo pięknie i zgrabnie jak w telewizji? pytam bo mój mąż widział na żywo te pogodynkę DOROTE GARDIAS i powiedział ,że ona jest dużo chudsza niż w tv:)nie wiem jak to mozliwe skoro w tv jest juz jak szkapa chuda.

Gość gość
Ja nie widziałam nikogo, ale chciałabym zaobaczyc rozenkową, dodę i siwiec

Gość gość
Bylo juz duzo watko na ten temat. Poszukaj, jest tam duzo wypowiedzi, to sobie poczytasz.

Gość gość
Ja widziałam na żywo Justynę Steczkowską, wygląda ładniej niż w tv, jest niesamowicie zgrabna i ma przepiękne włosy.

Gość gość
Widziałam Tamarę Arciuch.Piękna,normalna kobieta. Sto razy ładniejsza niż w tv.

Gość gość
chyba se jaja robicie/steczkowska to ...baba jaga istna..a chuda jak szkapa na żywo. natomiast tamara arciuch calkiem przecietna na twarzy.widzialam je również obydwie na żywo bo pracuje w telewizji .

Gość gość
ta perfekcyjna pani domu tez jest duza chudsza na zywo !

Gość gość
widziałam Małgorzatę Foremniak - piękna, zwykła, kobieta. Widziałam ją na cmentarzu co prawda była skromnie ubrana

Gość gość
gardiasową, torbicką, tadlę mieszkam w Warszawie więc kilka sztuk widziałam

Gość gość
Widziałam Dodę w restauracji w Warszawie. Była bez makijażu i wygląda jak transwestyta z twarzy a z figury o wiele chudsza niż w tv się wydaje. Ogólnie baardzo przeciętna.

Gość gość
tak ale z plotkarami nie gadam

Gość gość
doda na żywo jest tak chuda ze szok.w tv kluska taka a na żywo chudzina.bardzo niska sie wydaje przez to mimo ,ze ma 170 cm.

Gość gość
Widziałam niedawno Torbicką. Przeciętna starsza pani.

Gość gość
Zamachowskiego i Richardson oboje kurd**elki, ona bez makijazu nie do poznania, w tv gwiazda na zywo zwykla przecietna. Oliviera Janiaka - strasznie zarozumialy typ, Ewe Drzyzge mieszka niedaleko mnie, taka jak w tv, Wodeckiego - super mily facet, pomachal mi z auta, Dode z 10 lat temu - strasznie tandetna wiesniara, przecietna. Ibisza, Popielewicz, Szostak - ta o wiele chudsza niz w tv Ja z Krakowa

Gość gość
Jeszcze Nowickiego mlodego na Kazimierzu w knajpie, starego w pracy - lekko podpitego, wycalowal mnie i kolezanke na powitanie. No i oczywiscie Maklowicza - niziutki ale sympatyczny i Ewe Wachowicz super babka o wiele ladniejsza na zywo. Moge tak wymieniac...

Gość gość
marte żmude widziałam z kolezankami w restauracji. to normalna przecietnej urody laska.taka pyza wiejska na buzi.w tv wygląda lepiej

Gość gość
Pracowałam w hotelu widziałam mnostwo znanych osob :-)

Gość gość
Jakie tu wszystkie światowe kury :D Gwiazdy tv mają według nich wiejskie buźki, ciekawe jak wasze paskudne ryje oderwane od koryta z kartoflami wyglądają :D

Gość gość
ja jeszcze Anne Dymną, ale jakies 20 lat temu, kupowałyśmy razem w spożywczaku

Gość gość
o i Witka Paszta ale to kolega mojego ojca, wiec się nie liczy

Gość gość
Guzik w teatrze, wygląda lepiej niż w tv. A tak poza tym widziałam babke która występowała w rozmowach w toku opowiadajac o tym że uwodzi zonatych haha okropna na żywo.

Gość gość
Ewelinę Flinte

Gość gość
A ja widzialam Dode -gdy krecila jeszcze z Emilem Haidarem byla na oddziale neonatologicznym kierowanym przez jego ojca.moj syn tam lezal.wg mnie jest bardzo zgrabna ale dosc niska,byla fajnie ubrana i wygladala super.widzialam w jakim szoku byla patrzac na kilogramowe malenstwa w inkubatorach...

Gość gość
to fakt ,że DODA NA ŻYWO JEST MEGA ZGRABNA I ŚLICZNA.TYLKO ZAZDROSNE BABY PISZA ,ŻE NA ŻYWO JEST NIJAKA I WYGLĄDA JAK TRANS.

Gość gość
Widziałam Katarzynę Pakosińską - na żywo o wiele ładniejsza.

Gość gość
rozenek z majdanem szli ulicą razem i trzymali sie za ręce.ona jak szkapa wychudzona a on o dziwo mega wysoki i przystojny facet.w tv i na fotach wygląda znacznie gorzej niż z bliska. cholernie przystojny facet mimo ,że go nie trawie.

Gość gość
Ja miałam przyjemność poznać Racewicz. Niestety napompowana i pusta lala...

Gość gość
Racewicz jest akurat super babka.moja znajoma ją zna osobiście i mowila mi ,ze rzadko spotyka się takie sympatyczne i fajne kobiety jak Racewicz.

Gość kokoszka123
Renata Dancewicz - przepiękna kobieta, piękna delikatna twarz, ale wyrazista...cudo Ewa Gawryluk - na zywo tak brzydka, ze nie da się tego opisać Artur Boruc - myślałam, ze jest mega wysoki, a on taki hmmm przeciętnie wysoki Rafał Maserak - obecnie nosi aparat ortodontyczny, dosyć męski na żywo, ale ma manię patrzenia czy ktoś na niego patrzy ;) Dominika Gwit - Niska, puszysta, przeciętna Roman Giertych - baaardzo wysoki, ale dziwnie chodzi, widać, że prowadzi siedzący tryb życia Joanna Horodyńska - piękna kobieta Agnieszka Popielewicz - chuda, niska, ładna twarz ale niesamowicie wystajace jedynki, nieproporcjonalne do reszty (sprawdźcie stare zdjęcia ;) chomicze zęby Piotr Rubik - chudy, widziałam go jak miał jeszcze proste tlenione włosy, bardzo wystajaca rzuchwa, taki jakis dziwny małzeństwo Joanna Brodzik i Paweł Wilczak - ona przepiekna, taka posągowa, on wysoki, pomarszczony Tomasz Kot - niesamowicie zniszczona, ospowata twarz i wielu innych ;)

Gość gość
A ja z Agnieszką Szulim byłam na wakacjach ww jednym hotelu :)