Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ZDARZYŁO SIĘ WAM ZOBACZYĆ JAKĄS ZNANĄ KOBIETE Z TELEWIZJI NA ŻYWO?

Polecane posty

Gość gość
agnieszka szulim jest faktycznie taka zgrabna i sliczna na żywo jak w tv?

Gość gość
Telewizja i aparat fotograficzny pogrubiaja o kilka kilogramów dlatego znane osoby muszą być chude bo w tv i tak pogrubia

Gość gość
Paweł Małaszyński spędza wakacje w tej samej miejscowości do ja z rodziną. Widziałam go wielokrotnie. Fajny facet. Wygląda swojsko :)

Gość gość
Doda nic specjalnego, niska, drobna, niewyróżniająca się. Agnieszka Szulim szczupła ale nie chuda , wysoka i to się głównie rzuca w oczy. Edyta Górniak zgrabna i efektowna, wyróżnia się. Bogumiła Wander aż się cisnęło na usta " co się Pani stało?". Dominika Kulczyk - bardzo szczupła. Małgorzata Kożuchowska najlepsze wrażenie, normalna , ani gruba ani chuda w sam raz. Maciej Stuhr niski i nadęty z nim akurat chwilę rozmawiałam.

Gość gość
Widzialam Weronike Rosati-bardzo niska,szczupla i strasznie piegowata,az trudno uwierzyc jak telewizja zmienia...

Gość gość
Robert Janowski, dosc wysoki , szczuply, wygladal tak samo jak w tv.

Gość gość
doda niska?ma 170 cm przeciez.

Gość gość
DODA NIE JEST NISKA PRZECIEZ

Gość gość
gość 2016.07.19 Paweł Małaszyński spędza wakacje w tej samej miejscowości do ja z rodziną. Widziałam go wielokrotnie. Fajny facet. Wygląda swojsko usmiech.gif xxxx co to za miejscowość? z chęcią pojadę wypocząć ;)

Gość gość
Widzilam Julie Pietruche jak krecili "Blondynke" nic ciekawego...skwaszona mina,okulary na pol twarzy i fajka ... Malgorzate Foremniak nad Morskim Okiem...prawie jej nie poznalam w szarym dresiku i kurteczce ale wygladala ladnie,naturalnie. Najlepiej wypadla Malgorzata Ostrowska (piosenkarka,nie zona Pawla Krolikowskiego :-) ,dojrzlaa,piekna kobieta

Gość gość
a i ja jeszcze widziałam Rubika, Rysia z klanu i Martę z m jak miłość hehe z martą spotkałam się w hotelu z Juracie

Gość gość
Tomasz Karolak jest wielki i gruby, w tv wygląda lepiej, choć bardzo sympatyczny facet. Piotr Adamczyk strasznie chudy, z twarzy ciężko poznać, że to on, również bardzo miły i normalny człowiek. Bartłomiej Topa fajny facet. Paulina Sykut, mała i chuda, taka budowa dzieciaka. Iwona Guzowska taka sama jak w tv. Dużo znanych osób widuje ponieważ mieszkam w miejscowości gdzie latem zjeżdża się ich pełno.