Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Należy walczyć z religią, z każdą religią ! powiem wam dlaczego

Polecane posty

Gość gość

W Nicei facet zaatakowal bo mial problemy psychiczne, mial depresje, lał byłą żone i dzieci, ona go wygnała, nigdy nie był praktykującym muslimem, gdy się zalamał wciągneli go do meczetu, tam go urobili bo zobaczyli, ze jest słaby, z problemami. Kazda religia to sekta, w USA np chrzescijanie są wariatami, ci wszyscy ewangelicy i czciciele biblii, robią z dzieci wariatów, ci wszyscy mormoni oraz jehowici (poczytajcie o ich pedofilskich wybrykach, a pomyslcie co jeszcze nie ujrzało swiatla dziennego ?) nie pamiętacie o mega dewiacyjnej aferze w kościele w Irlandii i USA ? kosciol musial wyprzedać majątek, ziemie itp by miec kase na odszkodowania... a co sie dzieje w takich krajach jak Polska, Meksyk, Filipiny gdzie ksiądz jest jak bóg, gdzie takie tematy to tabu, przekręty idą na miliardowe kwoty.

Gość gość
czytam codziennie lokalne amerykanskie wiadomosci i jestem w szoku co te religijne bydlaki wyprawiają, wycierają sobie mordy bogiem, tlumaczą się religią, ludzie religijni mają zaburzenie psychiczne, nadmierna religijnosc TO CHOROBA mam nadzieje, ze WHO uzna to za chorobe psychiczną wariaci religijni biegają z pistoletami i mordują niewinnych ludzi w imie swoich chorych dyrdymałów religijnych, kurwa rzygac sie chce Znałam jehowite który PRAGNĄL smierci katolików, katolicy chcą smierci muzulmanów i na odwrót. Wy jestescie wszyscy NIENORMALNI, wasi kapłani, papieże i cały ten obrzydliw cyrk na kółkach, jedna wielka masońska mafia i pralnia pieniedzy :(