Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Będę sam do końca

Liczba partnerów seksualnych współczesnych kobiet mnie dobija

Polecane posty

Gość Będę sam do końca

30latka zazwyczaj ledwo się mieści na palcach obu rąk, dodatkowo mogła już mieć przelotne przygody, zdradzić kogoś lub mieć epizod z seksem za kasę. Ja odpadam z tej gry.

Gość gość
Ja jestem 24-letnią dziewicą i do tej pory jak tylko faceci się o tym dowiadywali to zwiewali ode mnie w podskokach. Zdecydujcie się wreszcie Panowie czego chcecie.

Gość gość
Zdradzę wam wszystkim sekret. Kobiety mają dokładnie taką samą liczbę partnerów co mężczyźni.

Gość gość
No i...????

Gość gość
gość dziś a lesby, geje i bi

Gość kobiety zwykle grzesza
bardziej kobieta o przecietnym wygladzie ma za soba wiecej grzechow niz facet z podonej polki. u facetow jest tak, ze albo sa miernoty albo maczo z bardzo wieloma partnerkami , a u kobiet jest to bardziej wyposrodkowane.

Gość gośćk
Panowie nie wiedzą czego chcą. Niby chcieliby bzykać na prawo i lewo, ale na żone muszą mieć dziewicę. Ja mam jednego partnera, był dla mnie pierwszy, jesteśmy 6 lat po ślubie. Niestety ja dla niego nie byłam pierwsza.

Gość kobiety zwykle grzesza
po prostu nie lubimy, jak kobieta ma bujniejsza przeszlosc od nas.

Gość gość
a dlaczego my mamy lubić gdy wy macie bujniejszą przeszłość od nas - kobieta

Gość gość
Z kimś musiały do tego łóżka chodzić :). Prosta matematyka mówi, że dla 1 seksu przypada 1 facet. Czyli faceci sieksią się tak samo :). Trochę mniej hipokryzji, panie ;).

Gość gość
Taki facet jak autor, to jeszcze z drzewa nie zszedł. Płacze, bo już nie ma kontroli na kobietą, tak jak to kiedyś było w patriarchacie. Kiedyś, facet mógł sypiać kiedy i z kim zechciał, a teraz jak kobieta ma te same prawa, to lament. Wymagajcie dokładnie tego samego od kobiet, co możecie zaoferować :D. Na szczęście mój partner jest normalny :D.

Gość gość
Znowu prawiczek-koniobijca zakłada tematy, bo ma problem z ludzką seksualnością. Olać.

Gość Będę sam do końca
I Twój partner wie o Twojej przeszłości, ze szczegółami? P.S. Ja miałem tylko 1 partnerkę.

Gość gość
P.S. Ja miałem tylko 1 partnerkę. xxxxx a był seks ?

Gość gość
Ja miałam tylko jednego partnera seksualnego a on aż 3..

Gość Będę sam do końca
Pisałem właśnie o seksie. Dziewicy więc nie szukam.

Gość gość
Będę sam do końca dziś I Twój partner wie o Twojej przeszłości, ze szczegółami? P.S. Ja miałem tylko 1 partnerkę. x moj partner nigdy nie pytal o moja przeszlosc ani ja o jego, - bo to jest przeszlosc, dla nas wazne jest tylko to co jest teraz.

Gość gość
No to jak nie jesteś pierwszy to co za różnica czy trzeci czy piąty. Też nie jesteś już taki czysty, a wymagasz :)

Gość gość
Badz sobie sam do konca,kogo to interesuje :(

Gość Będę sam do końca
Może nie pytał, bo sam ma bardzo bujną. A dużo miałaś przed nim facetów?

Gość gość
Trzeba co najmniej 50 wyprobowac,zeby wybrac tego ,ktory nam odpowiada :D

Gość gość
Badz sobie sam do konca,kogo to interesuje smutas.gif Będę sam do końca dziś Może nie pytał, bo sam ma bardzo bujną. A dużo miałaś przed nim facetów? x ja bym nie chciala wiedziec i on tez nie chce,jest nam razem dobrze i to sie tylko liczy.

Gość gość
Ty sam sie dobijasz autorze,zostan lepiej sam i nie niszcz kobiecie zycia.

Gość Będę sam do końca
Ja się dobijam? Byłem już zdradzony, stąd moja nieufność.

Gość gość
Statystycznie 98% współczesnych kobiet to lachociągi bez ambicji, które nie wyróżniają się między sobą niczym specjalnym. Bo ambicją nie jest upolowanie naiwnego jelenia by na nią łożył, ambicją nie jest zarabianie pieniędzy jako cel życiowy. A znaczna część kobiet własnie tak postrzega rzeczywistość i związki, przez pryzmat kalkulacji, przeliczania kto ile jest wart. Niesamowicie płytkie podejście do życia. Znałem kilka takich z wysoko noszonymi brodami, które mówiły o szacunku do nich a jednocześnie miały więcej kutafonów w ustach niż 30 lat temu prostytutka. Ale teraz to się nazywa "kobieta wyzwolona" hehe. Natomiast jeśli tylko napisze się o nich prawdę to usiłują dokonać ataku, czyli zdyskredytować robiąc przytyki personalne, czy to do stanu posiadania, wyglądu lub cech osobowości. To forum to esencja prawdziwych intencji kobiet, tego jak postrzegają czy to mężczyzn, czy nawet swoje koleżanki, bo największym wrogiem kobiety jest inna kobieta. Nie ma się co oszukiwać, fakty są takie, że kobiety są cholernie rozwiązłe, a jednocześnie zgrywają cnotki. Ich nogi rozchylają się z szybkością wprost proporcjonalną do zasobności portfela faceta, tego jakim samochodem jeździ, jakie aktywa posiada, a jak jeszcze jest o innej karnacji to już kosmos. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że kobiety swoim postrzeganiem i wyborami są niewolnikami swoich prymitywnych instynktów. Kierują się emocjami a nie inteligencją. Miałem do czynienia z różnymi kobietami więc mogę sobie pozwolić na taką analizę, zwłaszcza, ze na zawartość portfela nie muszę narzekać. Wówczas ciągnął jak pszczoły do miodu, te nastawione właśnie na szukanie jelenia który będzie je finansował. A jak się jeszcze dobrze wygląda to trzeba się oganiać packą na muchy. Najśmieszniejsze, że te ich podchody można czytać jak z książki, jest to potwornie schematyczne, liniowe. Większość kobiet to niestety mocno przechadzane towary, tak towary, bo jak inaczej nazwać kobietę, która traktuje swoje ciało jak narzędzie, przynętę, byle tylko złapać dobrą partię, która pozwoli jej żyć w dostatku. Tylko, że w obecnych czasach faceci dość szybko się orientują, że coś jest nie tak i takie egzemplarze kobiet idą momentalnie w odstawkę. Bo jeśli intelektualnie nie reprezentują sobą nic, a jedyne co potrafią to prężyć tyłek do lustra, to sorry, ale na dłuższa metę się to nie sprawdzi.

Gość gość
gość dziś Statystycznie 98% współczesnych kobiet to l********gi bez ambicji, które nie wyróżniają się między sobą niczym specjalnym. Bo ambicją nie jest upolowanie naiwnego jelenia by na nią łożył, ambicją nie jest zarabianie pieniędzy jako cel życiowy. x Te statystyki to sam obliczales ? to widac z kim ty sie zadajesz ,ja nie znam takich kobiet i pewnie nigdy nie poznam :O