Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam sprany tyleczek

Polecane posty

Gość gość

Maz spral mi dupcie za kare Teraz leze i mnie boli Jak to zlagodzic? Jutro musze normalnie siedziec w pracy :(

Gość gość
A co przeskrobalas? Pewnie jestes niegrzeczna

Gość gość
Obloz lodem

Gość gość
My sie tak bawimy ;) Brokeninside, jakbysmy nie ustalili ze sie tak bawimy to by mnie nie tknal nawet jednym klapsem ;)

Brokeninside, jakbysmy nie ustalili ze sie tak bawimy to by mnie nie tknal nawet jednym klapsem oczko.gif x przed chwilą napisałaś, że to była kara. mamy inne pojęcie kary.

Gość gość
też tak mamy - ale zawsze z umiarem, tzn ma naprawdę zaboleć, czasem nawet bardzo, ale bez istotnych uciążliwości na następny dzień. Najpierw były klapsy lub paskiem w pupę, zawsze zupełnie gołą, żadne tam stringi czy przez spodnie. Od czasu jak zdarzyła mi się nieobyczajność, nie żadna tam zdrada, ale zbyt frywolne zachowanie jak to ocenił to zaczęło się inaczej. Zakomunikował, że paskiem w pupę dostają niegrzeczne dziewczynki jak nie odrobią lekcji, a kobiety za nieobyczajność karane muszą być po kobiecemu. Za takie rzeczy kara wygląda tak że muszę rozłożyć nogi i pasek trafia w krok, dwa albo trzy razy, po pierwszym nogi same się odruchowo zaciskają, zawsze przynajmniej raz muszę je jeszcze rozłożyć na poprawkę, która wiem że będzie mocniejsza niż pierwszy raz. Są dwa warianty. Od strony nóg - lżejszy główny impet paska trafia we wzgórek i ostrzejszy stoi za moją głową i pasek głównie uderza w rozwartą (zawsze o to zadba) waginę. Wtedy to masakra pomimo, że uderzenia są zdecydowanie słabsze. Tak że nie narzekaj !

Gość gość
przed chwilą napisałaś, że to była kara. mamy inne pojęcie kary. x Broken, bo to kara, która też podnieca. Dziś mi lekko "poprawił", bo się z nim droczyłam, że mnie pupa nie boli i się śmiałam, że i tak to nic nie da, bo będę robić swoje :D Oj nie... w cip.kę ja bym nie chciała i on by mi tak nie zrobił. Też dostaję na goły tyłek, mam albo go objąć za szyję, przytulić się i wypiąć pupę (to tak na szybkiego), albo przekłada mnie przez kolano.

Gość funia26
Wam przynajmniej ktoś przyłożył mi nie ma kto....