Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka bez mojej wiedzy dała mojemu dziecku jeść mimo jego diety

Polecane posty

Gość gość

Byłam u koleżanki z synkiem aby pobawił sie z jej. Bardzo uważam na jego dietę, mam od dietetyk przepisy co mam gotować, itd... Przez nieuwagę kiedy wyszłam do łazienki - azwsze zabieram syna ze soba aby nie czuł się smutny - ona dała im po waflu czekoladowym (PrincePolo). Jak wyszłam to miał jeszcze w garści jego czesc więc mu wyrwałam i zapytałam sie kolezanki wprost czemu nie szanuje moich wyborów i wyszłam. Jestem zła na nia ze nie poczekałam aż wyjdę z wc aby zapytac się czy może mu dac wafelka. Ona uważa że przesadzam.

Gość łowcaprowokacji
0/10 beznadzieja

Gość gość
O to chyba zatwardzenie miałaś,że maluch zjadł już prawie całego wafelka,zanim wyszłaś z łazienki....Poradzę ci jedz dużo błonnika i popijaj kompocikiem ze śliwek a do tego wizyta u psychiatry....

Gość gość
to ta głupia mamuśka od tego dzieciaka który został zmolestowany przez znajomego bo mu autko wyrwał z ręki hahaha teraz idiotka założyła teamt aby dostać potwierdzenie że tamta mogla zapytać co zrobic hahaha jaka durna idiotka serio tępa idiotko myślałaś że ludzie dadzą nie na to nabrać nie mierz innych swoją miarą

Gość gość
Tak, wyjątkowo kiepska prowokatorka. A właściwie nawet nie prowokatorka, bo to za cienkie.