Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Dlaczego nigdzie na swiecie nie ma kobiety takiej jak ja bym chcial... przeciez

Polecane posty

Nie mam kosmicznych wymagan... ma tylko byc dziewica, chciec slubu, chciec dzieci (conajmniej dwojke), ma umiec gotowac, nie chlac, nie palic i nie cpac... czy to tak wiele!?

Wszystkie odpadaja bo: albo nie sadziewicami, albo chlaja, albo pija, albio w kuchni maja dwie lewe rece... kurna masakra, dzisiejsze kobiety nie znaja podstawowych umiejetnosci, jakie znaly ich matki i babki... :O

Gość gość
Kurna takich kobiet jest sporo Misiu tylko Ty jestes nawiedzony niewypał Misiu zrob se transplatacje mozgu

Taaa sporo? To ciekawe, ze trafiam na nie dziewice, albo skretyniale imprezowiczki. I ze by nie bylo - to je ciagnie do mnie, a nie mnie do nich... :O juz kilkadziesiat musialem takich olac.

Gość gość
krzyzyk na droge, szukaj dalej

A zebys wiedziala, ze bede szukal. Mezczyzna musi byc konkretny i zdecydowany, jak rowniez trzymac standardy i miec wymagania! Tylko c**y biora co popadnie!

Gość gość
powodzenia. Ja tez mam wymagania szukam mezczyzny porzadnego, zeby umial utrzymac rodzine, nie chlal, nie cpal, prawiczka, ma chciec slubu, ma chciec dzieci, ma byc zaradny. Haha nie dziwie sie ze jestem sama.

Gość gość
A ja do tych wszystkich wymagań dodaję że nie chcę by nikogo dotąd nawet całował <3

Gość Winon
sytuacja na warszawskim targowisku i nie rozumiem wszystkiego , być może KTOŚ zechce wytłumaczyć o co biega ? a było tak na targowisku , młoda piękna lasencja w mini spódnicy z zawiązanymi włosami w 'kok' góra 16-17 lat wzrostu 165 cm. spotkała TRZECH kolesi w podobnym wieku , czyli ok. 16-18 lat i nie było żadnej rozmowy na temat bzykanka , Kolesie zapytali lasencję , co chcesz laska ? a lasencja powiedziała , ile to kosztuje co tam masz ? chłopak wymienił kwotę , za moment lasencja wypłaciła pieniądze, chyba to był banknot 20 PLN i do otworu nosowego przystawiła 'rurkę' , pociągnęła zdrowo aż faceci krzyknęli 'dość' , nie mam zielonego pojęcia co pociągnęła nosem małolata , co to było ?