Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów co was blokuje przed podejściem do dziewczyny i poznaniem jej

Polecane posty

Gość gość

mnie blokują takie myśli: - pewnie nie ma czasu, nie będę jej głowy zawracał - wyśmieje mnie i pójdzie dalej - a może jej się nie podobam? z drugiej strony znam swoją wartość a to powoduje takie kolejne myśli: - co jak jej się spodobam, zaburzy mi moją wolność, będzie chciała czegoś tzn sama posunie sprawy za szybko? nie chciałbym jej rozczarować... Może niech kobiety też piszą co siedzi w waszych głowach gdy już facet was poznaje :) Wyjdzie ciekawy temat, bo każdy zawsze sobie myśli o czym myśli druga strona :)

Gość ja sie boje kosza
odrzucenia sa bolesne

Gość gość
chyba tego ze zle cos powiem , zle sie zachowam i nie uda mi sie poderwac danej dziewczyny

Gość gość
Nie tyle blokuje, co od razu zniechęca, jak laska sprawia wrażenie wyniosłej, niedostępnej, księżniczkowatej. Nie uśmiechnie się, nie da jakiegoś subtelnego sygnału. To takim dziękuję od razu.

Gość Turkuć
Mówię sobie: "To jeszcze nie ten moment. Najpierw zdobądź dyplom, znajdź prace za godziwą płacę, a dopiero potem bierz się za szukanie dziewczyny." Innych problemów nie mam.

Gość gość
-że mnie wyśmieje -że mnie potraktuje jak gówno, śmiecia -że się nie spodobam z wyglądu -pojedzie mi po wyglądzie jaki nie jestem brzydki

Gość gość
12:45 Ty masz takie problemy że musiałbyś trafić na idiotkę, gdyby sie tak zachowała to przynajmniej wiesz, że nie było warto, a nie powinieneś się tym przejmować.

Gość gość
gość dziś uwierz zostałem tak potraktowany mimo przełamania do dziewczyn

Gość gość
do mnie często podchodzą faceci na ulicy, pewnie z racji tego, że często chodzę uśmiechnięta, a to sprawia że wyglądam na miłą i sympatyczną. Jednak po podejściu i odezwaniu się zazwyczaj nie wiedzą w ogóle co mówić i czekają na mnie, tak jakbym to ja do nich podeszła. Więcej luzu, przecież nikogo się nie zje, nawet jeśli nie jest zainteresowana to można miło pogawędzić ;)

Gość gość
niektore nawet nie chca gadac jakby myslaly ,, gdzie ty do mnie chlopcze "

Gość gość
Podchodźcie Panowie, podchodźcie- przecież Was nie zjemy!

Gość gość
gosc 15.50 a co jesli po podejsciu laska cos odpowie i idzie w swoja strone ? jakktos ma slaba psychike to po takie reakcji dziewczyny dlugo nie zagada do nastepnej

Gość gość
powiedzą weź s********j jak ty wyglądasz no heloł :D i tyle się skończy z podrywania

Gość gość
dziewczyny mają podrywać mężczyzn bo po co mamy się zrazić do was

Gość gość
Ale to chyba jasne że jak podchodzisz do OBCEJ, pierwszej lepszej dziewczyny na ULICY to ona cię oleje i uzna za psychola. Co innego jak znasz ją skądś.

Gość gość
no jak sie chlopak zna z jakas dziewczyna to nie problemu zeby pogadac jak ze znajoma, ale to jest bez porownania porozmawiac z dziewczyna ktora sie zna , a zdziewczyna ktorej sie nie zna i w dodatku ona sie chloakowi podoba

Gość gość
Jak widze ze ladna to wiem ze nie mam szans

Orientacja seksualna :) Ale w sumie to nic mnie nie blokuje, jak mam ochotę kogoś poznać, to zwykle go/ją zaczepiam :P