Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić żeby pożałowała że mnie olała?

Polecane posty

Gość gość

Dawajcie jakieś sposoby.

Gość gość
Olej ją też, a najlepiej znajdź inną. Wtedy kobieta zobaczy, że nie była jedyna wyjątkowa.

Gość gość
A czy ten jej żal jest Tobie do czegoś potrzebny ? Jeśli Cię olała, to znaczy, że Ciebie nie kochała. Postąpiła uczciwie. Nie mścij się, bo to nie jej zrobisz krzywdę, tylko sobie - bo tylko dłużej będziesz ją miał w swojej głowie, a ona Twojej zemsty może nawet nie dostrzec.

Gość gość
Wykaz w najwyższym stopniu obojętność, nikomu sie nie skarz, nie obgaduj, nie opowiadaj. Po prostu zamknij drzwi. - Serio

Gość gość
A może miała powody żeby cię olać? Po co odrazu zemsta?

Gość gość
Hahaha tez kiedyś taki jeden tak planował zrobić mi na złość:D ale jakoś mnie to nie ruszyło i znalazł paszkwila takiego ;Di co ze była o 3 lata młodsza ale brzydka i głupia i niejeden by jej nawet w rękawiczkach i po pijaku nie chciał. Jeśli ona jest atrakcyjna mądra i świadoma tego ze jest pożądana przez facetów to raczej też jej to nie ruszy tylko wydasz jej się śmieszny. Musiałaby być lepsza od niej we wszystkim i najlepiej jeszcze żeby kilku kolegów to potwierdziło bo ty możesz być mało obiektywny ze tamta to pierwsza liga ale ta lepsza. Czuje ze ciężko będzie.

Gość gość
Olej głupia dziunie ! :)

Gość gość
olej ja ze cie olala

Gość gość
Może nie głupia może miała powody i to jego wina. Często faceci sobie tak pogrywają a jak kobieta mówi dość to się chcą mścic.

Gość gość
ciekawe czy to wy czy ona z kolezankami. jak ona i pisala o tej kolezance moze mi do geby z nia wziac obie. i dobrze ze ja pojechalem niech wie ze nie jest najwazniejsza! i wypierdalac

Gość gość
Zemsta? Czyli nadal ja kochasz? Wrzuć na luz.

Gość gość
Znajdź sobie inną, atrakcyjniejszą od niej.

Gość gość
ale on tamta kocha

Gość gość
Dlaczego cb nie chciała, starałes się o jej względy? jak bardzo? wyznałeś uczucie? coś przecież musiało być nie tak.

Gość gość
może byłeś kiepski w łóżku?

Gość gość
No to przegrał.

Gość gość
Jak kochasz inną z ktorą nie jesteś,to wszystko co zrobisz będzie dla ciebie złe. Ożenisz się z inną fajniejszą to zgadnij kto na tym ucierpi? Próbowałeś z nią rozmawiać?Dlaczego ona cb nie chce?

Gość gość
zranił ją i zawiódł a teraz chce sie mścić,porażka

Gość gość
zabij szmate

Gość gość
Nic jej nie zrobiłem to ona udawala miłość a potem się na mnie wypięła i udała że nigdy nic między nami nie było. Wyjątkowo wredne zachowanie, jak tu można nie chcieć się mścić, zmarnowała tylko mój czas i swój zresztą też. Tak to bym poznał inną normalniejszą gdyby ta mi nie zawróciła w głowie.

Gość gość
Czyli kochaliście się np dwa lata a tu nagle ona mówi sorry żartowałam? Powiedz lepiej coś przeskrobał.

Niestety najczesciej jest tak ze zemsta daje chwilowa radosc. najlepiej pokazać jej jak bardzo jest się szczęsliwym i wyluzowanym To boli najbardziej:P

Gość gość
Jak długo się spotykaliście?

Gość gość
Ktos wyzej dal Ci dobra rade, zamknij drzwi i zajmij sie swoim zyciem. Raz,ze zapimnisz,dwa znajdziesz dziewczyne dla siebie. Mszczac sie nie zyskasz nic ,moze chwilowa satysfakcje,ze cos tam zrobiles. Cos,co moze nawet jej nie dotknie tylko wywola politowanie i przekonanie,ze faktycznie-dobrze ,ze cie olala. Nie mozesz olac czy dotknac kogos,kto jest obojetny. Zajmij sie soba i pokaz jej,ze jestes za.je..bi.stym facetem. Moze pozalowac i to moze ja dotknac:p

Gość gość
Ktos wyzej dal Ci dobra rade, zamknij drzwi i zajmij sie swoim zyciem. Raz,ze zapimnisz,dwa znajdziesz dziewczyne dla siebie. Mszczac sie nie zyskasz nic ,moze chwilowa satysfakcje,ze cos tam zrobiles. Cos,co moze nawet jej nie dotknie tylko wywola politowanie i przekonanie,ze faktycznie-dobrze ,ze cie olala. Nie mozesz olac czy dotknac kogos,kto jest obojetny. Zajmij sie soba i pokaz jej,ze jestes za.je..bi.stym facetem. Moze pozalowac i to moze ja dotknac:p

Gość gość
a w łóżku dobrze wam było?

Gość gość
Tych od odpowiedzi "zabij" powinna ścigać policja.

Gość gość
14:27 Nic pojawiły się trudności to s**********a jak szczur z tonacego statku, nawet nie tłumacząc o co jej chodzi. Próbowałem się obwiniac szukać powodu, ale go po prostu nie ma! Tylko ona wie co siedzi jej w głowie i czemu tak postapila ale mi się nie chce z nią gadać już.

Gość gość
zabij ją tak żeby cierpiała głupku trafny wpis wyżej nic nie zrobisz jak dziunia ma cb w doopie jedynie śmierć.

Gość gość
No i prawidlowo. Niech Ci nie zalezy, tylko wtedy przestanie się liczyć dla Ciebie samego.