Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić żeby pożałowała że mnie olała?

Polecane posty

Gość gość
Ty też jej nie kochales skoro szukasz zemsty. To egoistyczne. Jesteś egoista bez miłości.

Gość gość
Wy, którzy odpisujecie "zabij", w ogóle nie macie pojęcia, czym jest miłość. Jesteście kierującymi się najniższymi instynktami pustakami i tak ograniczonymi egoistami, że dziewczyny po prostu muszą przed wami uciekać. :P

Gość gość
wiadomo że nie kochał tylko chciał wydupcyć żeby podnieść swoją samoocenęi coś tam udowodnić

Gość gość
Ona po prostu wyświadczyła ci przysługę, że cię olała. Tylko taki tępak jak ty nie potrafi tego zrozumieć und docenić :(

Gość gość
Ubrać się z***biście, wypachnić, i przejść się z z******ta duupą na jej oczach, i udawać pare. To nawet nie musi być Twoja dziewczyna, może to być siostra czy koleżanka a pięknych dziewczyn nie brak, niech się poczuje marna przy niej.

Gość gość
marna jest już przy jego żonie

Gość gość
Ta co olała czuła się przy nim marnie skoro olała ale to jeszcze nic w porównaniu z samopoczuciem tej zajebistej z dupą na oczach :O

Gość gość
.. i z doopkiem wypachnionym przy boku :O

Gość gość
Jacy obrońcy się znaleźli haha, szkoda że większość z was mając z nią do czynienia sama by się zastanawiała jak tu jej dokopać. Taką suką potrafi być zwłaszcza dla obcych ludzi.

Gość gość
TRAKTUJ JĄ JAK POWIETRZE !!! IGNORUJ TOTALNIE !!!! NIECH MA ZA SWOJE !!!!!!

Gość gość
Traktuje już od dawna, ani razu nie zadzwoniłem, chociaż mnie korciło. Ale wciąż mnie to gryzie mimo totalnego olania jej osoby.

Gość gość
Suką dla obcych ludzi? A co takiego robiła?

Gość gość
Nie wierzę że w niczym nie zawiniles. Faceci tak zawsze, zranił a udaje że nie wie o co chodzi. Może coś powiedziałeś co ja zabolało, może byłeś chamski, może za bardzo pewny siebie, za bardzo cwaniakowales. Ja nie cierpię takich typów co im się wydaje ze wszystko juz mogą i starać się nie muszą.

Gość gość
trudnośc***iszesz a to ważne jakie trudności to jednak coś było nie tak

Gość gość
zabij i dostaniesz dożywocie i wtedy będzie ci juz dobrze ona w grobie ty w pierdlu a tam to twojej dopy oszczędzać nie będą to dopiero będziesz szczęśliwy

Gość gość
Porozmawiaj z jej mamą :) Powiedz jej, że ma niestabilną emocjonalnie córę :-D

Gość gość
Ty się tu gimnastykujesz piszesz jak to masz ją głęboko w doopie a ona ani nie czeka na tel od cb ani pewnie nie chce cb widzieć.Obcym dokucza cb potraktowała koszmarnie suka z niej podła to ja ciekawa jestem jak to się stato ze ci tak zawróciła w głowie.On taki dobry a ona taka soooka,już to widze.

Gość gość
A może jej Tato mu dosadniej wytłumaczy?

Gość gość
Autorze nie radzisz sobie z odrzuceniem. Za kazdym razem masz zamiar sie mscic? Moze sie zderzyc,ze niejedna Cie jeszcze oleje. No,mozesz miec w takim razie do konca zycia co robic jak z,kazdym odrzuceniem bedziesz szukal zemsty. Miala prawo Cie nie chciec. Jak zachowala sie przy tym jak swinia,jej problem,a nie twoj.

Gość gość
Jego wina tez tylko się tu nie przyzna.

Gość gość
Za to tutaj może sobie do woli ją powyzywać bezkarnie od suk..

Gość gość
żeby pożałowała, że cię olała.... Kochany, nie waż się. Uszanuj czyjś wybór, a jeśli ci tak zależy porozmawiaj z nią, może rób coś więcej żeby cię uszanowała... Zemsta sprawi, że obydwoje będziecie sobą związani ale bólem!

Gość gość
Olała i jest sama, ciekawie dlaczego? Pewnie ją skrzywdził i ją obwinia.

Gość gość
16.49 100%racji

Gość gość
Nic jej nie zrobiłem, a nawet jeśli byłem niemiły to było to poprzedzone jej chamskim zachowaniem, w także obgadywaniem, raz mnie obgadala tak że akurat to usłyszałem, a drugi raz to mi kolega powtórzył, więc wszystko złe wyszło od niej niestety, a ja nie mogę czuć się winny chociaż bardzo bym chciał.

Gość gość
Osobiście moglabym Ci coś doradzic gdybym przeczytala Jej wersje a ta byłaby inna niż Twoja,prawda?

Gość gość
Zostaw to. Jej zachowanie swiadczy tylko o niej. Rozumiem Cie doskonale,bo niesprawiedliwe zachowanie boli,gdy czlowiek nie zrobil nic,a jeszcze sie go o niewiadomo co osadza. Takich ludzi po prostu omija sie szerokim lukiem i cieszy, ze wyszlo szydlo z worka. Oczywiscie,mozesz sie zrewanzowac tez opowiadajac o niej cuda na kiju, rzucajac wiele mowiace aluzje itp. Ale czy warto? Dasz jej tym raczej do zrozumienia,ze Cie to boli,a jak jest taka sucza,to ona tego bolu nie zrozumie i jeszcze go wysmieje. Pewnie jeszcze zdwoi wysilki zeby Ci dokopac. Po co Ci to. Ludzi traktujacych kogos bez szacunku z godnoscia trzeba omijac. Nie proponuje nadstawiania policzka po jeszcze tylko zachowanie godnosci wlasnej. No,a jesli bardzo chcesz motyw ze znajoma kolezanka itp mozesz zrobic. Moj kuzyn zaczal sie umawiac,wrzucac foty na FB,ale jakos lepiej sie po tym nie poczul.

Gość gość
wiesz czym jest walka o godność? każdego dnia i w każdym miejscu na świecie?

Gość gość
Nie odzywaj sie, obojętność boli najbardziej, a kazde Twoje negatywne zachowanie typu wyrzuty, wyzwiska itd. tylko jej pokażą jak bardzo Ci zależalo... Najlpiej jeszcze niech zobaczy Cię z inną dziewczyną ,ale tak żeby sie nie domyslila, ze specjalnie chcesz jej to pokazać...Po prostu olewka totalna