Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna z ocena 10 na 10 powiedziała że jestem bardzo ładny

Polecane posty

Gość gość

druga z oceną 7/10 że jestem brzydki której wierzyć

Gość gość
dla jednej jestes ladny, dla drugiej brzydki. tzn ze jestes 50 na 50 czyli przecietny

Gość gość
dla tej drugiej bardzo brzydki, wstrętny

Gość gość
to skąd ktoś będzie wiedział czy jest brzydki, przecietny czy ładny jak może się uważać za przecietniaka ??

Gość gość
jak ci kazdy mowi ze jestes ladny, fajny, przystojny tzn ze jestes

Gość gość
Ale to nie znaczy że każdy będzie zainteresowany ładną osobą, bo dochodzi jeszcze charakter, chemia między ludźmi etc.

Gość gość
gosc 16.26 jesli chodzi juz o zwiazki, milosc tes sprawy to juz cos innego .Myslalem ze chodzi o sam wyglad. Laska nie musi byc w tobie zakochana zebys jej sie podobal

Gość gość
Ja tez sie podobam ladnym kobietom ale boje sie wchodzic z takimi w zwiazek bo na pewno by mnie zdradzila.

Gość gość
jak mnie skreślą za wygląd to jak mnie mają bliżej poznać?

Gość gość
normalna, fajna dziewczyna nie skresli cie za wyglad. Chociaż trzeba przyznac ze kazdy troche wzrokowcem jednak jest

Gość gość
mówicie żeby podrywać dziewczyny ze swojej półki na podobny poziomie ale co powiecie jak jedna panna sama cię podrywa z oceną 10/10 mówiąc, że jesteś bardzo ładny i chce się z tobą umówić. A taka która z oceną 7/10 nie chce z tobą gadac i uważa ciebie za brzydala?

Gość gość
tylko ze widzisz ta dziewczyna 10/10 wedlug kogos innego moze miec 6/10 a jeszcze kto inny powie ze z wygladu nawet 11/10 ale ma leb zryty i mu sie niepodoba

Gość gość
gość dziś Nie może tak nisko być oceniana bo ma bardzo duże powodzenie i jest uważana za bardzo ładną dziewczynę. Pokazałem kiedyś zdjęcie tej dziewczyny koledze to był zachwycony jej wyglądem.

Gość gość
ale zrozum ze kazdy ma inny gust 8 na 10 facetow ta laska bedzie sie podobac a dwum nie. Ale skoro taka fajna laska 10/10 cie podrywala i ty nie wiesz czy jestes ladny to albo z toba jest cos nie tak albo z ta laska ze cie podrywala

Gość gość
Na pewnej imprezie dziewczyna 10/10 poprosiła mnie abym ją pocałował w taki sposób w jaki mam ochotę. Miałem wtedy 20 lat i nigdy wcześniej się nie całowałem. Wstydziłem się jej do tego przyznać. Wykręciłem się z tego pocałunmu cmokając ją w usta. Nigdy nie zapomnę tej sytuacji.

Hahaha, ona pewnie też pamięta, musiałeś nieźle jej namieszać pod czuprynką:D Chociaż w policzek byłoby jeszcze bardziej hardcorowo:)

Gość gość
Po latach rozmawiałem z nią o tej sytuacji. Twierdzi, że tego nie pamięta. Była nietrzeźwa. Ja zresztą też. To świadczy o tym, że moja nieśmiałość była wtedy patologiczna no bo skoro alkohol nie dał mi odwagi to było ze mną naprawdę bardzo niedobrze. Na szczęście po pewnym czasie pokonałem nieśmiałość i w podobnych sytuacjach zachowywałem się we właściwy sposób. Nie marnowałem już takich sytuacji, dzięki czemu mam fajne wspomnienia.

Gość defer

Mi też kiedyś dziewczyna powiedziała, że jestem brzydki, ale wcale się jej nie dziwię. Sam doskonale o tym wiem, bo w wyniku choroby straciłem oko i mam zdeformowaną twarz. Dochodzi do tego jeszcze delikatne upośledzenie umysłowe i problemy z kręgosłupem.

Gość miHAU

To chyba stwierdziła fakt, a nie Cie obraziła.

Gość gość
34 minuty temu, Gość miHAU napisał:

To chyba stwierdziła fakt, a nie Cie obraziła.

Po co mówić komuś takie rzeczy? Żeby miał jeszcze więcej myśli depresyjnych? No chyba że ktoś taki jest wyjątkowo namolny i to jedyny sposób by się odczepił. W innym wypadku stweirdzanie tgo typu faktów świadczy o bezduszności, braku empatii, taktu i głupocie.

Gość radek

Głupotom jest jak taki ktoś wgl zaczyna podryw u laski która jest więcje niż 4/10. Po co się osmieszać i kompromitować. Niech każdy szuka partnera w swojej tzw. lidze.

Gość vnS

Radzio mówi Ci coś słowo hipergamia?

Gość Bartek

Temat wałkowany miliony razy. FACECI uświadomcie sobie wreszcie i wbijcie do łba, że dla kobiet liczą się przede wszystkim:

1.PIENIĄDZE

2.WYGLĄD FACETA

3.Reszta to ...enie, żeby Cię zatrzymać na dłuższą bądź krótszą chwilę. Żeby Cie dowartościować i podbić ego.

Gość maciek

Racja kolego. Zapamiętajcie sobie: " Mamusie oszukasz, tatusia oszukasz, ale życia nie oszukasz"- Laska z Polski

Gość rob

Szkoda, że pona 85% dziewczyn/kobiet interesuje właśnie tylko wygląd faceta i jego stan konta 😞 Nic nie poradzimy takie czasy. Może za jakieś 20-30 lat to ulegnie zmianie

Gość gość

Kolego jeśli to nie ulegnie zmianie za te 20-30 lat to w Polsce co najmniej 40% społeczeństwa nie będzie w związkach, co wiąże się z małym przyrostem naturalnym i starzejącym się społeczeństwem. Chyba, że wpadną do nas "koledzy z bliskiego wschodu i Afryki" to wtedy liczba ludności będzie się stabilizować, bo większość kobiet wybierze obcokrajowca niż Polaka.

Gość Gość
Dnia 19.07.2016 o 17:54, Gość gość napisał:

druga z oceną 7/10 że jestem brzydki której wierzyć

Która wskoczyła ci do łóżka i korzysta z twojej kasy?

Gość ter

prawda

Gość MASAKRA

Poznałem dziewczynę 9/10, sam jestem 6-7/10 i ona do mnie, że jestem piękny i w ogóle, ONA WYSZŁA Z INICJATYWĄ. Staram się łapać, póki mogę, bo mi ktoś takie cudo odbije!!!