Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlaaa25

Nie przyznali mi 500plus bo przekroczylo mi dochod złotówkę!!

Polecane posty

Gość Zlaaa25

Witam.Czy moge pisac jakies odwolanie co do decyzji odmowy programu 500plus?Jestem samotna matka pracuje za najniższą krajowa alimenty mam marne 330zl z funduszu alimentacyjnego i wiecie co nie dosyc ze na odpowiedź czekalam dwa miesiace to dzis dostalam odmowe poniewaz dochod nie moze przekraczac 800zl na osobe a mi wyliczyli 801zl to jest po prostu jakas zart.Czy jest sens pisac odwolanie czy to nic nie da i dac sobie spokoj?

Gość gość
bo to jest pooj****e tak samo jak ze słynną pedofilią - przekroczysz wiek o 1 dzień i niby że jestes pedofil zwyrodnialec szok szok

Gość gość
Ale pewnie odpowiedza ze 800 to 800 ani grosza więcej co ich to obchodzi.gnooojkii jedne.

Gość gość
Mozesz sie odwolac ale niestety pewnie bedzie odmowa pracowalam w mopsie byla taka sytuacja ze kobiecie przekroczylo o 17 gr i nie dostala ani rodzinnego ani 500 +

Gość gość
Ja pier...zalosne

Gość gość
oczywiscie, ze pisz!!! i przy okazji zapytaj sie z jakiej racji zona prezydenta ma nagle dostac za nic 13tys zlotych miesiecznie, a tobie 500zl nie dadza skoro i te niemą krowę utrzymujesz z ciezkiej pracy i reszte leserow!

Gość gośćkfs3
Nic nie wskórasz ja tez nie dostałam, przekroczyłam o 50 groszy. Też jestem samotną matką wliczyli mi alimenty za 2014 rok, których teraz nie dostaję, ale bazowy rok jest 2014,alimenty nie są w katalogu dochodem utraconym . Z Tą kasą dla leserki ,pierwszej damy 13 tysięcy miesięcznie, to większy przekręt niż Amber Gold .Ten rząd zrobi z nas drugą Grecje. Rozwala kasę na prawo i lewo.

Gość gośmamaawć
Odwoływałam się do kolegium z funduszem alimentacyjnym przekroczyłam o 25 groszy, nic nie dało. Miało być 725 zł...Wiem co za ból.

Gość gość
Nie, nie możesz. Jest taki próg i ty go przekroczyłaś. Ty myslisz, że mają ustalać zasady pod ciebie? to musieliby zacząć zaniżać: od 599, od 598 bo komuś 2 zł zabrakło i tak nie wiadomo do kiedy. Roszczeniowość ludzi nie zna granic, sama pracuj, bo manna z nieba nie spada. Za jakieś 2-3 lata ten kraj będzie bankrutem przez to 500 plus i wyższe zarobki polityków.

Gość gość
gość dziś ----a ty mozesz zacznij czytac ze zrozumieniem zanim pocisniesz tym jadem???