Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Nieświadomości Miłości...

Polecane posty

Gość gość

Żyjąc w nieświadomości uczucia jakim jest miłość życie jest: beztroskie, proste, bez zmarwień a Miłość to jakiś wymysł. Przecież ludzie są tylko z sobą dla korzyści materialnych. Poznąc to uczucie odwzajemnione życie zmienia się o 360 stopni nawet jeśli nie jest się z Tą osobą: martwisz się o nią, myślisz o niej, tęsknisz za nią, pragniesz jej, pożądasz jej, chcesz jej bliskości, chcesz jej obecności :( Nie prosiłem o to uczucie. Dlaczego dostałem ?

Gość gość
Dlaczego z nią nie jesteś, skoro uczucie jest odwzajemnione? Jesteście w innych związkach?

Gość gość
Może gdybyś nie dostal, zastanawiałbyś się, dlaczego ominęło Cię coś,o czym śpiewają największe talenty świata, o czym piszą najwięksi poeci. Jeśli coś zmienia się o 360st to w zasadzie w ogole się nie zmienia ;)

Gość gość
Żyjąc w tej Nieświadmości byłem Egoistą. Nikt się nie liczył tylko ja. Śmiałem się z miłości, która przecież nie istnieje. Dziś Jej nia ma obok mnie ale liczy się Tylko Ona :( 🌻

Gość gość
Czemu nie może być obok ciebie? Co takiego stoi na przeszkodzie?

Gość gość
Moze dlatego,ze ma to Cie czegos nauczyc o ludziach i o sobie?

Gość gość
A ile to trwa?

Gość gość
Spotkało cię to dlatego, abyś przestał się śmiać z miłości, byś nie był egoistą i cynikiem zapatrzonym w siebie, byś nie kochał tylko siebie. Bo Miłość istnieje i jest namacalnym dowodem na istnienie Boga. Ta osoba, którą kochasz, też prawdopodobnie musi nauczyć się miłości lub ty musisz nauczyć się od niej lub czegoś musicie się nauczyć od siebie.

Gość gość
zebys sie krecil w kolko etatowy zj***e. Kat prosty to 90 stopni

Gość gość
Tak. Miłość jest namacalnym dowodem na istnienie Boga. Tak jak ja tak i ona poznaliśmy to uczucie w tym samym czasie. Ona miała dość podobny pogląd na miłość. Śmiała się, że można być okogoś zazdrosnym z miłości :) I tak się stało, że była zazdrosna o mnie jak niewiadomo co :) :-D a jestem dalej o nią :( Ciężko mi bez Niej :(

Gość gość
woda wrze w 90 stopniach

Doświadczyłeś, bo sens życia to być a nie mieć . "Kto marzeń tknięty chorobą, Sam własnej sprawca katuszy, Darmo chciał znaleźć przed sobą, Bo miał tylko w swojej duszy"

Gość gość
To, co z nią?

Gość gość
Czemu nie możesz z nią być?

Gość gość
Cisza i czas. Oboje wystawiliśmy to uczucie na próbę. Ciągnie nas do siebie ale jesteśmy osobno.

Gość gość szaariikk
bo ona wrze w 100 stopniach...i ma pojencie o winklach...hehe

Gość gość
Pewnie masz żonę.. Wszystko jasne . Dokładnie znam taki sam przypadek z doświadczenia.

Gość gość szzzzarik
nebieski...ty wiesz!hehe

Gość wierzę w Miłość
Bóg Ci nosa utarł,udowodnił że nawet jak ma się pozornie wszystko a nie ma obok ukochanej osoby to wszystko staje się niczym ...a skoro Miłosc czyli coś nienamacalnego istnieje i staje się najważniejsza musi istnieć Ktoś kto Ją stworzył

Gość gość
Oczym Wy tu? bo zagmatwane trochę Niewiadomy że jest miłość czy kocha nieświadomie?

Gość gość
Można pokochać nieświadomie jeszcze idiotę ale za chamem i prostakiem to nikt normlany nie chciałby być.

Gość gość
nie wie co się z nim dzieje, taki raczej nieświadomy, nie prosił a dostał, tylko nie wie co

Gość gość
za co dostał? za to, że był nieświadomy? a może to i dobrze?

Gość gość
ty jesteś tak zadufany w sobie, z pychy napęczniałeś jak balon że wystarczy drobna rysa a pękniesz baloniku.

Gość gość
Gratuluję! zdarzył Ci się cud, bo Miłość jest cudem w życiu każdej istoty. Wiem, że miłość może zaskoczyć w najmniej oczekiwanym momencie!

Gość gość
Brawo Ty.

Gość gość
Heh zakochales sie a nie chciales. Poszesz o ustabilizowanym zyciu. Wiec jestes zonaty. A ona ?? Pewnie cos was polaczylo a uciekliscie od tego uczucia?? Albo ona ? Ale ty sobie radzic z tym nie mozesz.... ona zapewne tak samo. Po co tu sie meczyc wystarczy to wyznac i masz spokuj wiesz wtedy na czym stoisz.niz zyc marzeniami i tesknota. Bo tak mozesz nawet latami obarczac sie co moglem zrobic by bylo inaczej.

Gość gość
23 .41 masz całkowita i absolutna rację. Popieram swoim doświadczeniem. Niestety..

Gość gość
Brawo Ja.