Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy dbacie o to, aby być ubrane zgodnie z obowiązującą modą?

Polecane posty

Ja kreuję swój wyglad zgodnie z własnym gustem i poczuciem estetyki, przeważnie staram się też żeby obserwator mnie dostrzegł i zauważyl że jestem troche "inna" a nie taka szara i zwyczajna, żeby mnie zapamiętali :P A co jest modne w danym sezonie - tego nie wiem, nigdy się tym nie interesowałam, sieciówki staram się omijać, co jest modne obecnie dowiaduje się mimochodem, z obserwacji albo przypadkiem.

Gość gość
nie, ale kupuję w sieciówkach więc czy chcę czy nie to noszę "modne" rzeczy

Gość gość
Mam swój styl, który konsekwentnie realizuje. Zawszę się orientuję co jest modne, ale jest mnóstwo rzeczy, których nigdy nie założę. Po prostu lube wiedzieć i czasem coś zaczerpnąć do swojej szafy, ale żebym się modnie ubierała? Wyróżniam się na 100 %, to fakt.

Gość gość
ja w sieciówkach kupuję pojedyńcze rzeczy, ale to nie ma nic wspólnego z modą. Czasem Promod, Camaieu i Zara, jakiś żakiet, spodnie albo sweter. Tam jest drożej i oprócz szmat można kupić też ubrania, fajną sukienkę czy spódnice. Nie lubię H&M i tych gorszych sklepów, szkoda mi na takie szmaty pieniędzy. Do pracy nie potrzebuję ubrań, bo zmieniam strój na taki, w jakich pracujemy. Mam kilka kolorów i tego się trzymam, gardzę modą

Gość gość
a ja się ubieram głównie w H&M, jakość taka sama jak wszędzie :D

Gość gość
Ja obserwuje gwiazdy i tak sie ubieram teraz jestem w tmobile i mam konto w wbk

Gość gość
W H&M dużo ludzi się ubiera, ale jest sporo rzeczy nie wartych swojej ceny. Odzież sportowa spoko, zależy gdzie co produkowane. Najgorsze z Banglaeszu i Pakistanu

Gość gość
Nie.Jestem metalem i gotką wię kupuję ciuchy na rockmetal shop,papercats,restyle i innych tego typu slepach

Gość asiutka   1999
Ubieram się tak jak mi odpowiada, np często chodzę w spódniczkach. Czy trampki albo adidasy i bluzjka, bluza, sweter to ,,moda'', chyba nie

Gość gość
ja kupuję ciuchy z tej sekcji dla nastolatek w H&M :P

Gość asiutka   1999
gość dziś ja kupuję ciuchy z tej sekcji dla nastolatek w H&M jezyk.gif xxxxxxxxxxxxxxx ile masz lat?

Gość gość
23 :P

Gość asiutka   1999
To już od kilku lat jesteś dorosła. Co kupujesz najczęściej.

Gość gość
koszulki, spodnie, shorty, w chłodniejsze miesiące te "podarte" swetry.

Gość asiutka   1999
Jest to sklep raczej niedrogi, więc się opłaca.

Gość gość
prawdę mówiąc nie wiem jak miałabym się ubierać "odpowiedniu do wieku"

Gość gość
Nie, kupuję to co mi się podoba i mi pasuje. Lubię swój styl niezależnie od mody.

Gość gość
Mam gdzieś modę i nie czytam blogów modowych, jak mi się spodoba jakiś ciuch, kupuję go i po sprawie. Patrzę też ile mam na koncie i czy ta rzecz mi się przyda. Wolę coś droższego, ale lepszej jakości. Lubię kurtki ze skóry, mam tego trochę i nie chodzę ciągle w spodniach, jak wiele kobiet dzisiaj

Gość asiutka   1999
Chyba nie ma jakiejś wyraźnej granicy co do ubioru

Gość gość
ja nie lubię patrzeć na jakość. Albo mi się coś podoba albo nie, jak się zniszczy to wyrzucę

Gość TakINie30
Osobiście nie chodzę po sklepach kupując wszystko co jest modne w tym sezonie. Z drugiej strony w internecie możesz sprawdzić co jest modne a potem uszyć sobie sam ubrania :) Nie jest to takie trudne. Polecam przeczytaj ten artykuł jeżeli kogoś interesuje wyszukiwanie nowości w internecie. http://chichotistebna.pl/wiedza-o-aktualnej-modzie-skad-ja-czerpac/

Gość gość
Ubieram to na co mam ochote,nawet nie wiem co jest aktualnie "modne"i w doopie mam czy ktos zwraca na to uwage czy nie. Denerwuje mnie tylko,ze zawsze wokol mnie wyrosnie jakis klon, ktory przymilnie pyta "gdzie to kupilas.". szperam po lumpeksach' sklepach indyjskich,babcinych szafach ,zamowie cos przez internet . Zawsze jednak dokonuje wlasnych krawieckich przerobek i w potrzebne rzeczy zaopatruje sie np. W pasmanterii.