Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gôśçut

Uczuciowy trupie, stary druchu, gdzie jesteś mój kompanie do wódki?

Polecane posty

Pamiętasz te cipki tak chętne...i ich usta namiętne...matki to one miały majętne...i cycki nieprzeciętne...

Gość gośćut
nie jestem ku...a twoim kompanem... i wódki z tobą nie wypiję... nawet gdybyś stawiał... nie dlatego żebym się o coś miał obrażać... ale nie schodzę poniżej pewnego poziomu... wypiję za twoje zdrowie... przyda się... szczególnie za to umysłowe... no to chlup...

ależ uczuciowy trupie nie masz się czego wstydzić...że z lalami w krzakach lubimy się gzić...

inni w naszej miejscówce lubią cedzić...a my kobietkom tam pokazujemy jak mają nas ujeździć...czasami co głupsze trzeba trochę naprowadzić...ale potem dajemy im ten galop prowadzić...

piliśmy razem wódkę już nie raz...ile my kumplu razem mieli alkoholowych faz...

wrócisz jeszcze do mnie z podkulonym ogonem...bo znajdę ci kobitkę z owłosionym łonem...wtem zajmiesz się z nią plonem...a ja będę nagrywał to nikonem...

Gość gość
Czyzbyś autorze był ciemną stroną naszego Utka ;-)

Myślę że uczuciowy trup bardzo by się zdziwił...i od razu by się ożywił...stanąłby na czterech łapach...nadal mowa o c****h...wiesz trupie kim jestem...mieszkam u ciebie za płotem...jestem głodny twych bluzg...wyśmiewających mój mózg...fakty jednak są takie...wielorakie...